Elmalı davası çocukların ses kaydı! Korkunç detaylar Türkiye'nin gündeminde

Elmalı davasında öz annesi ve üvey babası tarafından cinsel istismara uğradıkları iddia edilen iki çocuğun ses kayıtları ortaya çıktı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda anne ve babanın tahliye edilmesine tepkiler devam ederken ses kayıtları korkunç gerçekleri ortaya çıkardı.

Antalya’nın Elmalı bölgesinde yaşanan korkunç olayda annesi ve üvey babası tarafından para karşılığında cinsel istismara uğradıkları iddia edilen çocukların ses kayıtları ortaya çıktı.

Antalya’nın Finike ilçesinde, kız çocuğu G.E.G. (7) ile ağabeyi İ.E.G.'nin (10), cinsel istismara uğramasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan anne Merve A. ile üvey baba Rahmi A., yargılandıkları Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından son duruşmada tahliye edilince şok gerçekler skandalları da beraberinde getirdi.

Elmalı davası çocukların ses kaydı! Korkunç detaylar Türkiye'nin gündeminde

Çocuklar uğradıkları tacizi çizdikleri resimlerle ve yazdıkları bir not ile anlattılar. Cinsel istismara uğrayan talihsiz çocukların ses kayıtları da sosyal medyada bir anda yayıldı. Twitter'da dolanan bir iddiaya göre bu ses kaydı Türkiye'nin yüreğini sızlatan iki çocuğa ait olduğu iddia edildi.

Çocukların yaşanan olayları anlatırken çıplak resimlerinin çekildiğinden ve çakmak gazının da zorla kendilerine içirildiğinden söz etmeleri dikkatlerden kaçmadı. Annelerinin kendilerine sürekli olarak baskı kurduklarından söz eden çocukların bu duruma gelmesi şok etkisi yarattı.

Elmalı davası çocukların ses kaydı! Korkunç detaylar Türkiye'nin gündeminde ile ilgili etiketler Elmalı elmalı davası ses kaydı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.