Elma bahçesinde ayı saldırısına uğradı! Korku dolu anları anlattı

Erzincan’da ayı saldırısı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan eski muhtar yaşadığı korku dolu anları anlattı. Bahçede elma yiyen ayıları fark etmediğini söyleyen vatandaş, "Bir anda boynuma atladı. Ayağım ile iteledim bu sefer de ayağım yaralandı" dedi.

Erzincan'da bugün saat 17.00 sıralarında Kemah ilçesi Kerer köyünde, eski muhtar Abidin Karakaya (55) bahçesinde elma toplarken bir anda ayı saldırısına uğradı. Karakaya ani bir refleksle ayıdan sağ kurtulmayı başardı.

Daha sonra çevredekilerin yardımıyla 112’ye haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalelerin ardından Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Karakaya, gazetecilerin sorusu üzerine ayı saldırısından nasıl kurtulduğunu anlattı. Karakaya, “Bahçeye elma almak için indim, bahçede elma yiyorlarmış görmedim. Bir anda boynuma atladı. Ayağım ile iteledim bu sefer de ayağım yaralandı” diye konuştu.

Yaralı Abidin Karakaya’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı hastanede tedavisinin devam ettiği bildirildi.

İHA 

 

Elma bahçesinde ayı saldırısına uğradı! Korku dolu anları anlattı ile ilgili etiketler Erzincan ayı saldırısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.