Elleriyle mezara koyduğu nişanlısının suretini vücudunda taşıyacak!

Mina Başaran ve arkadaşlarının Dubai'deki bekarlığa veda partisinden dönerken geçirdikleri ve uçaktaki 11 kişinin hayatını kaybettiği kazanın yankıları hala devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden Aslı İzmirli'nin nişanlısı sevgilisinin yüzünü koluna kazıttı.

Lübnanlı işadamı Bassam Houssami nikâh masasına oturmaya hazırlandığı nişanlısı Aslı İzmirli'nin acı haberiyle yıkıldı. Zor günler geçiren Bassam Houssami, nişanlısını yaptırdığı dövme ile ölümsüzleştirdi.

5ac5bcd567b0a91b98972ffd

Numan Ceylan Bassam Houssami'nin fotoğrafını Instagram'da paylaştı ve altına şu notu düştü:

"Bugün size FEDAKAR, VEFAKAR, DERİN, ENGİN, ULVİ, YÜCE ve BÜYÜK bir AŞK hikayesi anlatacağım. SEVGİ; çok önemli özel, evrensel bir değerdir. İnsanı huzurlu, motive, memnun ve mutlu eder. Sevgi; her şeye duyulabilir. Canlı, cansız, dünyevi uhrevi, maddi, manevi, soyut veya somut bir sürü şeyi sevebilirsiniz. İnsanı, hayvanı, toprağı, denizi, suyu, havayı, kadını, erkeği, aileyi, kediyi, köpeği, parayı, arabayı, lüksü, deliliği ve daha binlerce yazabileceğim elle tutulur veya tutulmaz sürüyle şeyi; SEVERSİNİZ, SEVEBİLİRSİNİZ. Arkadaş ve eş seçerken, önce sevebilir miyim diye bakarsınız. Severseniz hayatınız güzelleşir.

Evlilik; çok önemli toplumsal, sosyal ve tarihsel bir kurumdur. İnsanın tabiatına uygun olup olmadığının tartışılması bir yana, kimilerince önemsizken, insanların çoğu için önemlidir. O nedenle, eşiniz olacak insanın önce SEVGİLİ olması, aslında herkes için deneme, sınama, gözlemleme, özümseme, yargılama yani bir SINAV sürecidir. Sınav sonunda sevgiliniz, sözlünüz veya nişanlınız geçer not almışsa, evlenerek yeni bir başlangıça geçersiniz.

AŞK ÖLMEZ SONSUZA DEK YAŞANIR!

Bu süreçte çoğunlukla olmasada AŞK, azda olsa vardır. AZDIR ÇÜNKÜ, HERKESE NASİP OLMAZ AŞK. ZORDUR, ZAHMETLİDİR, HESABI, KİTABI, TEDAVİSİ YOKTUR. Kimine göre deliliktir, kimine göre uğruna ölünecek bir TUTKU veya aklın durduğu bir DURAKTIR. Gözü kördür, mantığı, kuralı, sınavı yoktur AŞKIN... AŞK; pervassızca, cesurca, körü körüne, ANLATILAMADAN yaşanır.

Nişanlanıp evlilik hazırlıkları yaparken, elim bir kazada kaybettiğiniz SEVGİLİNİZİN, NİŞANLINIZIN sevgisini YÜREĞİNİZE HAPSEDİP, BAŞINI OMUZUNUZDA, YÜZÜNÜ KOLUNUZA NAKŞETTİĞİNİZ, YAŞAM BOYU TAŞIYACAĞINIZ NAKIŞTIR AŞK. MEZARA ELLERİNİZLE KOYDUĞUNUZ SEVGİLİNİZİN BEDENİNDEN RUHUNU İÇİNİZE ÇEKEREK, GELECEK KAYGISI TAŞIMADAN BİR BÜTÜN OLMA HALİDİR AŞK. AŞK TILSIMDIR, YÜCEDİR, ULVİDİR. SONUNU DÜŞÜNMEDEN YAŞANAN, hiç bir kalıba sığmayan bir DUYGUDUR.. AŞK, BASSAM’ın ASLI’yı İÇSELLEŞTİRME HALİDİR. O yüzden AŞIKLAR ve AŞK ÖLMEZ, SONSUZA DEK YAŞANIR.. TIPKI ASLI’yla, BASSAM gibi."

5ac5bafd67b0a91b98972fe4

Elleriyle mezara koyduğu nişanlısının suretini vücudunda taşıyacak! ile ilgili etiketler Dövme aslı izmirli bassam houssami nişanlısı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.