Elkızı Dizisinin Akıbeti Ne Olacak! İsmail Ege Şaşmaz ve Sevda Erginci Hayranları Büyük Bir Merak İçerisinde!

FOX TV’ de yayınlanmak üzere çekimleri son sürat devam eden Elkızı dizisinin akıbeti son derece merak ediliyordu.

FOX TV’ de yayınlanmak üzere çekimleri son sürat devam eden Elkızı dizisinin akıbeti son derece merak ediliyordu.

Elkızı için dizisi ekibi Ağustos ayının son günlerinde bir araya geldi ve akabinde dizinin çekimlerinde başlandı. NTC medya tarafından hazırlanan ekip oldukça yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ediyor. Elkızı dizisinin fragmanı yayınlandı ve dizi şimdiden en çok merak edilenlerden bir tanesi haline geldi.

Elkızı Dizisinin Akıbeti Ne Olacak?

Dizinin başrolünü İsmail Ege Şaşmaz ve Sevda Erginci paylaşıyor. Ancak dizi hakkında gelen haberlerde eksiklik olması sebebiyle başrol oyuncularının hayranlarının kafaları da oldukça karışık durumda kaldı. Diziden gelene haberler konusunda en büyük eksiklik ise dizi için net bir yayın tarihinin söylenmiyor olması. FOX TV’nin yayın akışında haftanın yedi günü içinde bir dizi var. Bu nedenle Elkızı için şu an boş bir yer bulunmuyor.

Elkızı Dizisinin Akıbeti Ne Olacak! İsmail Ege Şaşmaz ve Sevda Erginci Hayranları Büyük Bir Merak İçerisinde!

FOX TV Hangi Dizisini Yayından Kaldıracak?

Bu sorunun cevabını şuan için vermek imkânsız. Bunun nedeni ise FOX TV’ nin bir dijital platform gibi davranıyor olması. Dizi çekimlerini yapan ve bu dizileri bekleten FOX bu açıdan bakıldığı zaman diziyi daha uzun bir süre daha elinde hazır bir şekilde bekletebilir ve sezonun ortasında dahi bu diziyi yayına verebilir.

Elkızı Dizisinin Akıbeti Ne Olacak! İsmail Ege Şaşmaz ve Sevda Erginci Hayranları Büyük Bir Merak İçerisinde! - Resim : 2

Şu an FOX TV’nin tüm yayın akılı her ne kadar dolu olsa da daha önceki örneklerde bakıldığı zaman reytingler kötüleşirse FOX TV o diziden vazgeçebilir ve Elkızı’ nı yayına verebilir. FOX TV’nin tüm dizilerinin başarılı bir şekilde yoluna devam etmesi halinde, tüm diziler Elkızı dizisini merakla bekleyenlerin, bekleme süresi uzayabilir.

Ancak yine de başrol oyuncularının ümit var bekleyişi sürüyor ve oyuncuların hayranları, kanalın ve oyuncuların sosyal medya hesaplarını sıkı bir şekilde takip ediyor.

Elkızı Dizisinin Akıbeti Ne Olacak! İsmail Ege Şaşmaz ve Sevda Erginci Hayranları Büyük Bir Merak İçerisinde! ile ilgili etiketler El Kızı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.