Eljif Elmas 16 milyon euro eder mi?

Tecrübeli spor yorumcusu Turgay Demir Eljif Elmas transferini SuperHaber'e değerlendirdi. Demir, Eljif Elmas'ın 2 yıl sonra 3-4 katı fiyatla daha büyük transferler gerçekleştirebileceğini ve '16 milyon euro Eljif için fazla' eleştirilerine katılmadığını söyledi.

A Spor yorumcusu Turgay Demir, Fenerbahçe'den Napoli'ye 16 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan 19 yaşındaki Eljif ElmasSuperHaber için değerlendirdi.

ELJİF ELMAS 16 MİLYON EURO EDER Mİ?

Tecrübeli yorumcu Turgay Demir, Eljif Elmas'ın 16 milyon euro etmeyeceği yönündeki yorumlara katılmadığını belirtti ve "Eljif asıl değerini 2-3 yıl sonra bulacaktır. Belki de bu bonservis bedelinin 3-4 katı fiyatlara başka bir takımın yolunu tutacak potansiyelde. Bir çok Avrupa kulübü Eljif'i 16 yaşından beri takip ediyor. Eljif gibi çabuk, zeki ve farklı pozisyonlarda oynayabilecek, savunma arkası koşularıyla İtalya Ligi'nde fark yaratabilecek bir oyuncunu transferi sürpriz olmadı." dedi.

"HASAN ÇETİNKAYA'NIN ROLÜ BÜYÜK"

Turgay Demir, Fenerbahçe'nin 180 bin euroya transfer ettiği Eljif Elmas transferinde Fenerbahçe scout ekibi ve Hasan Çetinkaya'nın rolünün büyük olduğunu söyledi. Turgay Demir Eljif Elmas'ın Aykut Kocaman'ın sistemi içerisinde kaybolduğunu belirtti ve, "Aykut Kocaman'ın sistemi Eljif Elması yuttu. Farklı bir yapı içerisinde olsaydı Eljif Elmas daha farklı performanslar izletebilirdi herkese. Ersun Yanal'ın gelmesi ve ona formayı vermesi önemli bir şans" dedi.

'TRANSFERDE ŞAİBE VAR' SÖYLENTİLERİ

Eljif Elmas transferinin ardından sosyal medyada çıkan 'Transferde şaibe var. UEFA'ya gelirler fazla gösterilmek istendi' söylentileri için de konuşan Turgay Demir, "Bu söylentiler tamamen akıl tutulması. İnsanlar böyle yüksek bonservis bedeli ödenen transferlere alışık değil. Ayrıca böyle bir şeyin riskine kim girebilir? Söylentiler saçma" dedi.

SuperHaber Özel

Eljif Elmas 16 milyon euro eder mi? ile ilgili etiketler Fenerbahçe SuperHaber Turgay Demir Eljif Elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.