Eliz Sakuçoğlu'nun kardeşi cinsiyet değiştirdi!

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda tek eşliliğe inanmadığını belirten ve bu sözleriyle çok konuşulan ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu'nun kardeşi cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak erkek oldu.

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Aldatılmayı her türlü kabul ederim. Tek gecelik ilişki yaşayabilirim" sözleriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, şimdi ise kız kardeşinin cinsiyet değiştirmesiyle gündeme geldi.

Eliz Sakuçoğlu'nun kız kardeşi Duygu Sakuçoğlu'nun ameliyatla erkek olduğu ve ismini ise Poyraz Sakuçoğlu olarak değiştirdiği ortaya çıktı.

"Welcome Poyraz"

Duygu Sakuçoğlu, Instagram hesabından yaşadığı değişimi de anlatmayı ihmal etmedi. Paylaştığı fotoğrafın üstüne "Welcome Poyraz" yazan Sakuçoğlu, "1 sene sonunda yaşamak istediğim hayatı, istediğim şekilde sürdürmeye karar verdim. Ki bu da cinsiyetimi değiştirmek anlamına geliyordu. Aksi şekilde yaşamanın mümkün olmadığı durumlarda bu değişikler olur.

"YOLUMA ERKEK OLARAK DEVAM EDECEĞİM"

Geçtiğimiz 12 ay içinde ben, içimi dışımla eşleştirdim. Yoluma içimde her zaman hissettiğim erkek olarak devam edeceğim. Benim için artık kendi cinsiyetimi yaşama zamanı. Bu yeni bir başlangıç. Hayatımda yeni bir bölüm var yazılmayı bekleyen." diye yazdı.

İşte Duygu Sakuçoğlu'nun ameliyattan sonraki hali;

unlu-stil-danismani-eliz-sakucoglu-nun-kiz-10697242_2519_m

unlu-stil-danismani-eliz-sakucoglu-nun-kiz-10697242_4937_m_1

Eliz Sakuçoğlu'nun kardeşi cinsiyet değiştirdi! ile ilgili etiketler Eliz Sakuçoğlu erkek kardeşi duygu sakuçoğlu poyraz cinsiyet değiştirme kadın hali
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.