Eliz Sakuçoğlu'ndan yıllar sonra gelen Murat Boz açıklaması!

Murat Boz ile yaşadığı aşkla adını duyuram stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla isyan etti.

Geçtiğimiz günlerde, hakkında eski aşkı Murat Boz ile Çeşme’de karşılaştığı ve onu yakın takibe aldığı şeklinde haberler yapılan Eliz Sakuçoğlu, konuyla ilgili sessizliğini sosyal medya hesabından bozdu.

“BOZUK PLAK GİBİSİNİZ!"

Yaklaşık üç yıl önce aşk yaşadığı Murat Boz’la haberlerde yazılan gibi bir durum olmadığını belirten Sakuçoğlu, hesabından şu açıklamada bulundu “Bozuk plak gibisiniz dinlemekten sıkıldım artık… Ve şu bilinsin ki her bozuk plak bir gün kırılır sesi çıkmamasından korkarım. Anlayacağınız kimsenin peşinden koştuğum yok, kimseden bir şey istediğim de yok! Az ötede oynayın sadece bu oyunu artık, yoksa piyon sandığınız halimle şah dedirtip mat çekerim! Hala susuyorum diye yenilgiye hüküm giydi sanmasın kimseler!”

Eliz Sakuçoğlu'ndan yıllar sonra gelen Murat Boz açıklaması! ile ilgili etiketler Eliz Sakuçoğlu Murat Boz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.