Eliz Sakuçoğlu'ndan cesur paylaşım! Ünlü Tasarımcı kimdir?

GQ Men of The Year'ın dün gece 6'ncı kez düzenlenen ödül töreni Volkswagen Arena'da gerçekleştirildi. Birçok ünlü yıldızın katılımı olan törende kırmızı halı seremonisi de dikkat çekti. Ödül töreninde birbirinden şık isimler geceye damga vurdu. Törene katılan isimlerden olan Eliz Sakuçoğlu'nun derin dekoltesi de gecede çok konuşulanlar arasında yer aldı. Sakuçoğlu sosyal medyada paylaştığı cesur pozları ile sosyal medyayı salladı. Peki Eliz Sakuçoğlu kimdir? Kaç yaşında ? Detaylar haberimizde....

22 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de bu yıl altıncı kez düzenlenen 'GQ Türkiye Men Of The Year' ödül töreni CLEAR ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Gecede ünlü yıldızların şıklık yarışı herkes tarafından merak ediliyor. Daha öncede iddialı pozları ile gündem olan Sakuçoğlu dün gece ödül törenine katılan isimler arasındaydı. Sakuçoğlu'nun cesur gögüs dekoltesi elbisesi ile sosyal medyada paylaştığı pozlar dikkat çekti. Peki Eliz Sakuçoğlu kimdir? Kaç yaşında? Merak edilen detaylar haberimizde...

E

Ödül törenine katılananlar arasında stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu da vardı. Eliz Sakuçoğlu uzun bir hazırlık sürecinin ardından, paylaştığı cesur fotoğrafla sosyal medyayı salladı. Eliz Sakuçoğlu, gece boyunca yakın dostlarıyla çekildiği fotoğrafları da Instagram sayfasında yayınladı. Sakuçoğlu daha önce de bir çok kez iddialı paylaşımları ile gündem olmuştu.Eliz Sakuçoğlu'nun derin göğüs dekolteli cesur paylaşımı dikkat çekti.

ELİZ SAKUÇOĞLU HAKKINDA MERAK EDİLENLER...

Eliz Sakuçoğlu henüz 14 yaşında iken oturduğu şehirde bir mağazada harçlığını çıkarmak için çalışmaya başlayan Eliz Sakuçoğlu Antakya doğumludur. Altı yaşındayken ailesiyle birlikte Almanya'ya taşınmış ve eğitimini bu şehirde almıştır. Bremen'de yaşamaya ve orada ünlülerin alışveriş yaptığı bir mağazanın atölyesinde tasarımcılık yapmaya başlamıştır.
Annesiyle babasının boşanmasının ardından İstanbul'a taşınmış, Gaye Sökmen Ajans ile anlaşarak fotomodellik yapmaya başlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde sekiz ay kadar eğitim aldıktan sonra; Hülya Koçyiğit, Ediz Hun gibi ünlü isimlerin oynadığı Asla Unutma dizisinde rol almıştır. Acun Ilıcalı'nın Fear Factor yarışmasına katılarak birinci olmuş ve büyük ödül 50 bin TL kazanmıştır.

8602595

GQ MEN OF THE YEAR ÖDÜL ALANLAR

En iyi Aktör - Ozan Güven
Kült - MFÖ
Yılın Sporcusu - Ramil Güliyev
Yılın Kadını - Gülse Birsel
Yılın İlham Veren Adamı - Mert Fırat
Yılın Stil Sahibi Adamı - Serdar Gülgün
En İyi Yönetmen - Ferzan Özpetek
Yılın Konuşulan Adamı - Burak Özçivit
Yılın Bilim Ödülü - Ercüment Ovalı
En İyi Çıkış Yapan Müzisyen - Jabbar

GQ

80 yıl önce Amerika’da yayın hayatına başlayan, 32 yıl önce Condé Nast Yayın Grubu’nun bünyesine katılan GQ, 20 ülkede, 12 farklı dilde yayınlanıyor.

Yayınlandığı ülkelerde erkeklerin yaşam biçimini yönlendiren dergi, şehirli erkeğin stilini oluşturan bütün alanlarda zengin bir içerik sunuyor.

GQ erkekler için benzersiz bir formüle sahip. Modadan sanata, sağlıktan ilişkilere, spordan teknoloji, yeme içmeden çarpıcı röportajlara hayatın ışıltılı yönleri, entelektüel yorumlarla GQ’da buluşuyor.

GQ Türkiye, Mart 2012 ‘den itibaren Doğuş Yayın Grubu bünyesinde yayınlanıyor. Yayınlandığı ülkelerin en çok satan erkek dergisi GQ, iddialı çekimleri, muzip dili, yazarları, fotoğrafçıları ile rakiplerinin arasında öne çıkarak dünyalı çizgisiyle Türk erkeğinin değerlerini ve hayallerini buluşturuyor.

indir

GQ TÜRKİYE

GQ Türkiye, ya da Gentlemen's Quarterly Türkiye, popüler erkek dergisi GQ'nun Türkiye versiyonudur. GQ, erkek Vogue olarak tanımlanırken Vogue Türkiye ile de bağlantılıdır. Derginin hedef kitlesi yetişkin erkeklerken konuları tasarımdan, arabalara ve cinselliği konu alır.

Dergi Türkiye'de Doğuş Yayın Grubu tarafından Condé Nast Publications ortaklığında yayınlanmaktadır.
Yılın Ekibi - Ampute Futbol Milli Takımı
Yılın Yükselen Oyuncusu - Burak Deniz
Yılın Sıra Dışı Başarısı - Doğa İçin Çal
Yılın DJ'i - Mahmut Orhan

BREMEN NEREDE?

Bremen, Almanya Federal Cumhuriyeti'nde büyük, işlek bir liman ve sanayi şehridir. Kuzey Denizi'nden 77 km içeride Weser Irmağı kıyısındaki bu şehir, Bremen eyaleti'nin başkentidir.

Bremen ve Kuzey Denizi'nden yalnızca 16 km içeride olan Bremerhaven, ülkenin Hamburg'dan sonraki önde gelen limanlarıdır. Bremerhaven limanı, Bremen'e ulaşmak için Weser Irmağı'ndan geçemeyecek kadar büyük gemiler için 1827'den sonra yapılmıştır. Her ay bu limana yüzlerce gemi yanaşır ve bu gemilerdeki yükler mavnalarla Bremen'e taşınır. Tersane ve atölye ve havuzlar kilometrelerce yer tutar. Demir yolları şehri Almanya'nın belli başlı sanayi şehirlerine bağlar.

Bremen'e ilk olarak 787'de, Şarlman'ın yönetimi sırasında yerleşildi. Şehrin Weser Irmağı'nın sağ kıyısındaki bölümü iş merkezidir. Dolambaçlı parke sokaklarda sivri çatıları ve kafesi pencereleriyle 500 yıllık tuğla evler, yeni antrepler ve işyerleri yan yanadır. Şehir, Rönesans Dönemi'nden kalma belediye binası, 800 yıllık St. Peter Katedrali ve eski Schütting ya da tüccarlar eviyle meşhurdur. Şehrin banliyölerinde, mesela Weser Irmağı'nın sol kıyısındaki yeni şehirde şirin ve güzel evler vardır. Üç şeritli bulvarları ve çiçek tarhlarıyla bu kesim "Avrupa'nın bahçe şehri" olarak anılır. Dış ülkelere sattığı belli başlı ürünler pamuk, yün, pirinç, tütün, kömür, tahıl ve şaraptır. Bremen, Kuzey Avrupa'nın en önemli sanayi şehirlerinden biridir.

TASARIM

Tasarım bir planın, bir nesnenin ya da bir inşa süreci içinde (mimarî çizimler, mühendislik çizimleri, iş süreci v.b.) meydana getirilmesine denir. Elizabeth Adams Hurwitz tarafından kısa ve öz olarak “gerekli olanın araştırılması” şeklinde tanımlanmıştır. Genellikle tatbikî sanatlar ve görsel sanatlar, mühendislik, mimarî, peyzaj ve diğer yaratıcı işler çerçevesinde ele alınır. Hem bir isim, hem de bir fiil (tasarlamak) olarak kullanılır. Tasarlamak, yeni bir nesne veya ürün (makine, mobilya, endüstriyel ürün v.b.), mekân ve alan (yapı, peyzaj) için bir plân oluşturma ve geliştirme sürecine işaret eder. Tasarı ise hem son plân veya taslak (bir çizim, modelleme v.b.) ya da bir plân veya taslağın sonucu (üretilen bir nesne, ürün, mekân ve alan) için kullanılır.

Fakat günümüzde tasarımın birçok alanı vardır. Görsel sanatlar içinde en bilinenlerinden.

Eliz Sakuçoğlu'ndan cesur paylaşım! Ünlü Tasarımcı kimdir? ile ilgili etiketler Eliz Sakuçoğlu cesur paylaşım kimdir kaç yaşındadır gq men of the year
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.