Elite dizisi Sara kimdir, kaç yaşında? Elite Sara İnstagram adresi

7. sezonu için Netflix'ten onay Alan Elite dizisi hayranlarını sevindirdi. Elite dizisinde 6. sezonda yer alan ve Sara karakterini canlandıran Carmen Arrufat tüm beğenileri üzerine topladı. İzleyiciler dizinin kadrosuna yeni dahil olan Carmen Arrufat'ın hayatını merak etmektedir. Peki Elite dizisi Sara kimdir, kaç yaşında? Elite Sara İnstagram adresi...

Netflix ekranlarında 2018 yılında yayınlanan ve 6 sezondan oluşan Elite dizisi yeni sezonuyla ekranlara tekrar yayınlanmayı planlıyor. 6. sezonu yayınlanması ile dizide yeni yer alan Sara karakterini canlandıran Carmen Arrufat, güzelliği ve oyunculuk performansıyla beğenileri üzerine topladı. Küçük yaşlardan beri televizyon ekranlarında yer alan Carmen Arrufat'ın hayatı izleyiciler tarafından merak edilerek araştırılmaktadır. Güzel oyuncu Carmen Arrufat ile ilgili tüm merak edilenleri haberimizde detaylı bir şekilde anlattık. Peki Elite dizisi Sara kimdir, kaç yaşında? Elite Sara İnstagram adresi...

Elite dizisi Sara kimdir, kaç yaşında? Elite Sara İnstagram adresi

Carmen Arrufat kimdir?

11 Ekim 2002'de Castellón de la Plana'da dünyaya gelen Carmen Arrufat, aslen İspanya'lıdır. La innocència (2019) , Todos mienten (2022) ve HIT (2020) yapımlarıyla tanınan oyuncu, Elite dizisine 6. sezonda katılmıştır.

Arrufat 11 yaşından beri oyunculuk dersleri aldı ve Víctor Antolí tarafından işletilen bir drama okulu olan Aula Cine y TV'de eğitim aldı.

Arrufat , 2019 draması The Innocence'da bir uzun metrajlı filmde başrol oyuncusu olarak giriş yaptı. Performansı ona En İyi Yeni Kadın Oyuncu dalında Goya Ödülü'ne aday gösterildi. Daha sonra Madrid'e taşınan güzel oyuncu HIT televizyon dizisinde manipülatif ve narsist Lena Vallejo rolü için seçildi. Dizinin çekimleri Ocak 2020'de başladı, ancak COVID-19 kilitlenmesi nedeniyle kesintiye uğradı. Bu nedenle Arrufat , Nisan-Mayıs 2020 arasında La 1'de yayınlanan Diarios de la cuarentena adlı komedi dizisinde COVID - 19 kilitlenmesi sırasında ailesiyle birlikte mahsur kalan bir genci canlandırmayı tercih etti . HIT'in çekimleri bir aradan sonra Haziran 2020'de yeniden başladı ve Temmuz'da tamamlandı. Daha sonra 2020'de Arrufat, Movistar + gerilim dizisi Todos mienten'de rol aldı. Ayrıca Elite'in 6. sezonunun ana kadrosuna da katılmıştır .

Carmen Arrufat kaç yaşında?

11 Ekim 2002 yılında dünyaya gelen oyuncu, günümüzde 20 yaşındadır.

Carmen Arrufat nerelidir?

Carmen Arrufat, aslen İspanya'lıdır.

Carmen Arrufat hangi burç?

11 Ekim 2002 doğumlu oyuncu terazi burcudur.

Carmen Arrufat İnstagram adresi nedir?

Carmen Arrufat' ın İnstagram hesabı @carmen__arrufat' dır. Oyuncunun Instagram hesabında 108B kullanıcı takipçisi bulunmaktadır.

 

 

 

 

Elite dizisi Sara kimdir, kaç yaşında? Elite Sara İnstagram adresi ile ilgili etiketler Elite Carmen Arrufat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.