Elite dizisi Samuel kimdir, kaç yaşında? Elite Samuel İnstagram adresi

Netflix'in sevilen gençlik drama dizisi Elite'nin oyuncu kadrosu merak edilerek araştırılmaktadır. Elite dizisinin sevilen ve beğenilen oyuncusu İtzan Escammilla hayatı merak edilerek araştırılmaktadır. Oyunculuk performansıyla beğenileri üzerine toplayan yakışıklı oyuncuya dair merak edilenleri haberimizde detaylı olarak yer verdik. Peki Elite dizisi Samuel kimdir, kaç yaşında? Elite Samuel İnstagram adresi... Detaylar haberimizde...

Netflix'in popüler dizisi Elite, 2018 yılından beri etkileyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile sevilen filmler arasında yer almaktadır. En son 6. sezonu ile Netflix ekranlarında yayınlanan Elite dizisinin oyuncu kadrosu merak edilerek araştırılmaktadır. Yakışıklılığı ve oyunculuk performansı ile genç kızların kalbini çalan İtzan Escammilla'nın hayatı merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Elite dizisi Samuel kimdir, kaç yaşında? Elite Samuel İnstagram adresi...

Elite dizisi Samuel kimdir, kaç yaşında? Elite Samuel İnstagram adresi

İtzan Escammilla hayatı 

Tam adı İtzan Escamilla Guerrero olan İtzan Escammilla, 31 Ekim 1997’de İspanya’nın başkenti Madrid’de dünyaya geldi. Madrid’de Rota adlı okulda oyunculuk eğitimi alarak oyunculuğa başladı. Genç oyuncu, internette en çok takip edilen Instagram kişiliklerinden biri olmasıyla da ünlüdür.

Kariyerinin ilk günlerinde, yetenekli sanatçı, Francisco (15 yıl) olarak sahne aldığı Cable Girls şovunda yer aldı. İlk olarak 2016 yılında İspanya’da yayınlanan Victor Ros adlı dizide rol aldı. Bu dizideki John karakteri ile tanınmaya başladı. Dizide Joan’ın üvey oğlu john karakterine hayat verdi. Bu dizinin ardından 2017 yılında Simon Bolivar karakterini içeren tarihi kurgu dizisi olan El Ministerio del Tiempo’da küçük bir rol aldı.

Aynı yıl Netflix’te yayına giren Las Chisas del Cable (Kablo kızları) adlı dizide Fransisco rolüne hayat verdi. 2018 yılında aktris Malena Alterio ve Belen Cuesta ile birlikte Los Playso (Paralel Evrenler) adlı tiyatro oyununda yer aldı. 2019 yılında Itzan resimsel çıkışını Carlos Val’in yönettiği “Planeta 5000” adlı bir filmle yaptı. Ayrıca, aktör düzenli olarak profesyonel fotoğraf çekimlerini, kişisel yaşam tarzını, arkadaş ve aile görüntülerini, etkinlik görünümlerini ve çok daha fazlasını yükleyerek dinleyicilerini eğlendirir.

Netflix’in 2018 yılında piyasaya sürdüğü İspanya yapımı dizisi Elite’de aldığı Samuel Garcia ile ünlendi. Dizide Danna Paola, Maria Pedraza, Jaime Lorente, Miguel Herran ve Ester Exposito gibi isimlerle birlikte yükseldi. Sadece İspanya’da değil tüm Avrupa ülkelerinde de popüler olan dizinin 3.sezonunda da yer alan genç oyuncu, halen bu dizide yükselişini sürdürmektedir. Favori oyuncuları Scarlett Johansson, Antonia Banderas’tır. En sevdiği şarkıcı ise Taylor Swift’tir.

İtzan Escammilla kaç yaşında?

31 Ekim 1997 doğumlu oyuncu günümüzde 25 yaşındadır.

İtzan Escammilla aslen nerelidir?

Oyuncu İspanya'lıdır.

İtzan Escammilla hangi burç?

31 Ekim 1997 doğumlu oyuncu akrep burcudur.

İtzan Escammilla Boy ve Kilo

oyuncu 180 cm uzunluğundadır.

İtzan Escammilla İnstagram adresi nedir?

İtzan Escammilla'nın İnstagram hesabı @itzan.escamilla' dır. Oyuncunun Instagram hesabında 6,7M kullanıcı takipçisi bulunmaktadır.

 

Elite dizisi Samuel kimdir, kaç yaşında? Elite Samuel İnstagram adresi ile ilgili etiketler Elite İtzan Escamilla
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.