Elite dizisi Nico kimdir, kaç yaşında? Elite Nico İnstagram adresi

Elite dizisinin 6. sezonunda yeni oyuncular gören izleyiciler, kim olduklarına dair araştırma yapmaya başladı. Elite dizisinde Nico karakterine hayat veren Ander Puig, araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Elite dizisi Nico kimdir, kaç yaşında? Elite Nico İnstagram adresi... Detaylar haberimizde...

Netflix'in Elite dizisi 2018 yılından beri izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. 18 Kasım 2022 tarihinde 6. sezonu ile yayınlanan Elite, hayranlarını mutlu edecek bir haber daha paylaştı. 7. sezonu için Netflix'ten onay alan Elite'nin önümüzdeki yıl yayınlanacağı tahmin edilmektedir.

Netflix'in en popüler dizilerinden biri olan Elite'nin geçtiğimiz günlerde 6. sezonu yayınlandı. 6. sezonu yayınlanması ile birlikte ekran başına geçen izleyiciler, dizide yeni yüzler gördü. Elite dizisinde ilk trans karakteri Nico'ya hayat veren Ander Puig, tüm ilgiyi ve dikkati üzerine çekmiş durumda. İzleyiciler Ander Puig'in gerçekte kim olduğunu ve hayatını araştırmaya başladı. Haberimizde Ander Puig'e dair tüm merak edilenleri detaylı bir şekilde yer verdik. Peki Elite dizisi Nico kimdir, kaç yaşında? Elite Nico İnstagram adresi...

Elite dizisi Nico kimdir, kaç yaşında? Elite Nico İnstagram adresi

Ander Puig kimdir?

Elite dizisinin 6. sezonuna dahil olan başarılı oyuncu Ander Puig'in hayatı izleyiciler tarafından merak edildi. Ander Puig 2 Temmuz 2001 doğumludur. Cinsiyeti trans adam olarak bilinen Ander Puig 1,74 cm boyunda ve 62 kilodur. Netflix'in Elite dizisi ile ünlenen Ander Puig İspanyol'dur. İspanya'nın Barselona kentinde doğdu ve şimdi oyunculuk çalışması için İspanya'da ve çevresinde seyahat ediyor.

Ander Puig, Elite'ten önce Joel rolüyle 2022'de İspanyol gençlik draması To Be or Not To Be'de ün kazandı. Mini dizi, yeni bir okula başladığında trans kimliğini gizli tutmaya çalışan 16 yaşındaki bir trans çocuğun hikayesini anlatıyor. Ander, dizideki performansıyla büyük beğeni topladı. Elite ve To Be or Not to Be'nin yanı sıra Ander, The Hustlers'da da rol aldı.

Ander Puig kaç yaşında?

2 Temmuz 2001 doğumlu oyuncu günümüzde 21 yaşındadır. 

Ander Puig aslen nerelidir?

Oyuncu İspanya'lıdır.

Ander Puig hangi burç?

2 Temmuz 2001 doğumlu oyuncu yengeç burcudur.

Ander Puig Boy ve Kilo

Ander Puig 1,74 cm boyunda ve 62 kilodur.

Ander Puig İnstagram adresi nedir?

Ander Puig'in İnstagram hesabı @anderpuig' dir. Oyuncunun Instagram hesabında 73B kullanıcı takipçisi bulunmaktadır.

 

Elite dizisi Nico kimdir, kaç yaşında? Elite Nico İnstagram adresi ile ilgili etiketler Ander Puig Elite
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.