Elite dizisi Bilal kimdir, kaç yaşında? Elite Bilal İnstagram adresi

Netflix'in en popüler dizilerinden biri olan Elite, 7. sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Gençlik drama dizisi olan Elite' de yer alan oyuncuların hayatı merak ediliyor. Netflix'in 5. sezonunda yer alan Bilal karakterini canlandıran genç oyuncunun kim olduğu merak edilmektedir. Peki Elite dizisi Bilal kimdir, kaç yaşında? Elite Bilal İnstagram adresi

Netflix'in bomba dizisi Elite, İşçi sınıfından gelen üç genç İspanya'daki seçkin bir özel okula kaydolunca, onlarla zengin öğrenciler arasında başlayan çatışma bir cinayete yol açar. Konusu ve oyuncu kadrosuyla gündemi sallayan Elite, 7. sezonuyla tekrar izleyicileriyle buluşacak. Elite dizisinin 5. sezonunda oyuncu kadrosuna dahil olan ve genç yaşta olmasına rağmen oyunculuk performansıyla beğenileri üzerine toplayan Adam Nourour 'un kim olduğu merak edilenler arasında yer alıyor. Peki Elite dizisi Bilal kimdir, kaç yaşında? Elite Bilal İnstagram adresi...

Elite dizisi Bilal kimdir, kaç yaşında? Elite Bilal İnstagram adresi

Adam Nourou kimdir?

Elite dizisinin 5. sezonunda Bilal karakteri ile oyuncu kadrosuna dahil olan Adam Nourour'un hayatı oldukça merak ediliyor. 12 Aralık 2002 doğumlu olan Adam Nourour,  Bilal rolündeki muhteşem performansından sonra ünü yıldızlığın yeni doruklarına yükselen bir Fransız aktördür .

12 Aralık 2002'de Fransa'nın Étampes kentinde Komor kökenli bir ailede dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerini Nourur, Vanity Teen ile yaptığı bir röportajda, bir oyuncu kadrosu onu gördüğünde sadece 10 yaşında olduğunu söyledi. Ona "Turf"ta bir rol teklif edildi. O sırada Collège de Guinette'de okuyordu. 2022 itibariyle o kadar çok şey başardı ki, Goya Ödülü kazanan tek siyah adam oldu.

“Turf”ta göründükten sonra onun için pek çok yeni kapı açıldı. İlk oyunculuk projesinden 2 yıl sonra “I'm All Yours”da Un copain de Donnadieu à seven ans olarak rol aldı. Paris merkezli Agency Artistiques gibi birçok yetenek yönetimi ajansıyla bağlantılar kurdu.

2020'de Álvaro Augustin'in ödüllü yapımı “Adu”da Massar'ı canlandırdı. Bu filmle popülaritesi katlanarak arttı ve birçok oyuncu ajansı onun çalışmalarını izlemeye başladı. 2022 yılında “36 Premios Goya”da sunucu olarak çalıştı.

Henüz küçük yaşlarda büyük başarılara imza atan Adam Nourur'un hem televizyon hem de sinema endüstrisinde geleceği çok parlak görünüyor. 

Adam Nourou kaç yaşında?

12 Aralık 2002 doğumlu olan genç oyuncu günümüzde 20 yaşındadır.

Adam Nourou nereli?

Genç oyuncu Fransa'lıdır.

Adam Nourou hangi burç?

12 Aralık 2002 doğumlu olan genç oyuncu yay burcudur.

Adam Nourou İnstagram adresi nedir?

Adam Nourou'nun İnstagram hesabı @nourou_adam' dır. Oyuncunun Instagram hesabında 49,8B kullanıcı takipçisi bulunmaktadır.

 

 

 

 

Elite dizisi Bilal kimdir, kaç yaşında? Elite Bilal İnstagram adresi ile ilgili etiketler Elite Bilal Adam Nourou
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.