Elite 7. sezon oyuncu kadrosu! Elite 7. sezon yeni katılan isimler

Netflix'in sevilen popüler dizisi Elite 2018 'den yana ekranlarda yayınlanmaya devam ediyor. Elite dizisi en son 6. sezonu ile 18 Kasım'da izleyicileriyle buluştu. Elite' den hayranlarını sevindirecek sürpriz bir açıklama geldi. 6. sezonu bitiren izleyiciler, 7. sezonun olup olmayacağını merak etmektedir. Peki Elite 7. sezon ne zaman? Elite 7. sezon oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Elite 7. sezon oyuncu kadrosu! Elite 7. sezon yeni katılan isimler...

2018 yılında Netflix ekranlarında yayınlanan gençlik drama dizisidir. 2018 yılından itibaren yayınlanan ve 6 sezondan oluşan dizinin, 7. sezonun olup olmayacağını merak etmektedir. Elite hayranlarını sevindiren bir açıklamada bulundu. Netflix'ten 7. sezon için onay aldığını açıklayan Elite, oyuncu kadrosunu da açıkladı. Peki Elite 7. sezon ne zaman? Elite 7. sezon oyuncu kadrosunda kimler var? 

Elite 7. sezon oyuncu kadrosu! Elite 7. sezon yeni katılan isimler

Elite'nin konusu şu şekildedir; İşçi sınıfından gelen üç genç İspanya'daki seçkin bir özel okula kaydolunca, onlarla zengin öğrenciler arasında başlayan çatışma bir cinayete yol açar. 6 sezondan itibaren Netflix ekranlarında yayınlanan ve izleyicilerine keyifli anlar yaşatan dizinin 7. sezonuna dair detayları haberimizde yer verdik. İşte Elite 7. sezon oyuncu kadrosu! Elite 7. sezon yeni katılan isimler...

Elite konusu nedir?

Okullarının çökmesinden sonra, üç işçi sınıfı arkadaş Samuel, Nadia ve Christian'a İspanya'nın en seçkin özel okulu olan Las Encinas tarafından burs verilir. Burslar, okulun çöküşü için hatalı olan inşaat şirketi tarafından desteklenmektedir. Üç arkadaş başlangıçta zengin öğrenciler tarafından dışlanmıştır. Okul yılı ilerledikçe hayatları, yaşam tarzları, kızgınlık ve kıskançlık çatışması içinde geçmiştir. Polis sorgularının bir dizi ileri görüşlü sahnesiyle, izleyicilere karakterlerin Marina'nın cinayetine yol açan ilişkilerinin hikâyeleri gösteriliyor.

Elite 7. sezon ne zaman yayınlanacak?

Netflix, Elite 7. sezonun çıkış tarihini henüz onaylamadı, ancak dizinin geçmişine dayanarak sonraki bölümlerin ne zaman geleceği konusunda eğitimli bir tahminde bulunabiliriz. Büyük olasılıkla  Elite 7. sezonu 2023 yazında yayınlanacağı düşünülüyor. 

Elite 7. sezon oyuncu kadrosu

-Omar Ayuso (Omar Shanaa olarak (onaylandı))

-Nadia Al Saidi, (Sonia rolünde (doğrulandı))

-Valentina Zenere (Isadora olarak)

-André Lamoglia (Iván olarak)

-Álvaro de Juana (Didac olarak)

-Carmen Arrufat (Sara olarak)

-Ana Bokesa (Rocio olarak)

-Alex Pastrana (Raúl olarak)

-Ander Puig (Nico olarak)

 

 

Elite 7. sezon oyuncu kadrosu! Elite 7. sezon yeni katılan isimler ile ilgili etiketler Elite
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.