Elitaş: Bahçeli'nin kararlı olduğunu gördük

Devlet Bahçeli tarafından MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan'ın görevden alınmasına ilişkin AK Parti'den ilk yorum Mustafa Elitaş'tan geldi. Elitaş, "Sayın Devlet Bahçeli de ittifak konusunda ne kadar kararlı olduğunu göstererek bu kararı vermiştir" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Habertürk TV'de Sibel Erdem'in konuğu oldu.

Elitaş, "Meclis'te bundan sonra biz ne dersek o olacak, Recep Tayyip Erdoğan'ı kurtardık" diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan'ın görevden alınmasına ilişkin soru üzerine, "Amaç dışı bir şey söyledi. Sayın Devlet Bahçeli de ittifak konusunda ne kadar kararlı olduğunu göstererek bu kararı vermiştir diye düşünüyorum" ifadesini kullandı. 

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Elitaş, OHAL'ın ne zaman kaldırılacağına ilişkin olarak da, şunları söyledi:

"OHAL'in kalkması TBMM'nin doğrudan iradesi değil. Hükümet teklif etmez ve ya teklif TBMM'de reddedilirse OHAL 18 Temmuz'da kalkacak. Sayın Bahçeli bir süre devam etmesi gerekir demişti. Sayın cumhurbaşkanımızın görüşü OHAL'in kalkması yönünde. Bugünkü görüşmede OHAL de gündeme gelebilir."

Elitaş: Bahçeli'nin kararlı olduğunu gördük ile ilgili etiketler Ak Parti Grup Başkanvekili mustafa elitaş MHP Genel Başkan Yardımcısı sefer aycan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.