Jürgen Klopp’un annesi koronavirüs nedeniyle vefat etti

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp’un annesi, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 81 yaşındaki anne Klopp, Almanya’nın Baden-Württemberg Glatten kentinde yaşamını yitirdi. Klopp, koronavirüs tedbirleri sebebiyle annesinin cenaze törenine katılamayacak.

Koronavirüs can almaya devam ediyor... Premier League şampiyonu Liverpool’un Alman teknik direktörü Jürgen Klopp’un bir süredir koronavirüs tedavisi gören annesi Elisabeth Klopp, yaşam savaşını kaybetti.

81 yaşındaki anne Klopp, Almanya’nın Baden-Württemberg Glatten kentinde yaşamını yitirdi.
Klopp, koronavirüs tedbirleri sebebiyle annesinin cenaze törenine katılamayacak.

İngilitere'de ortaya çıkan "Mutasyona uğramış koronavirüs" nedeniyle Almanya kapılarını bu ülkeye kapatmıştı. Bu yüzden, Liverpool'un UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Alman ekibi Leipzig ile oynayacağı maç Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye alınmıştı.

Alman basınına konuşan 53 yaşındaki Klopp, "Benim için her şeyi ifade ediyordu. Dünyanın en iyi duygularını barındıran gerçek bir anneydi. Dindar bir Hıristiyan olarak, artık daha iyi bir yerde olduğunu biliyorum. Şartlar düzelir düzelmez, onun için güzel bir anma töreni yapacağız" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Jürgen Klopp’un annesi koronavirüs nedeniyle vefat etti ile ilgili etiketler Jürgen Klopp Liverpool premier league
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.