Elinizde ki bastonları bir kenara bırakın...

Yaşlanma doğal bir süreçtir ancak elbette hepimiz genç ,dinamik görünmek ve sonsuza dek sağlıklı kalmak isteriz. 

CEVİZ;

Omega-3 yağ asitleri açısından yüksektir ve bu yağ asitleri kolesterol seviyenizi düzenler. Ayrıca kalp hastalığı riskini azaltır. Bir de beyninizin yıllarca düzgün bir şekilde çalışmasına yardımcı olur.

YABAN MERSİNİ;

Antioksidanlar yaşlanmayı yavaşlatır. Yaban mersini ise en iyi antioksidanlardan biridir. Bu antioksidanlar vücudunuzda serbest radikallerin oluşumunu engeller böylece hastalıklara yakalanmaz ve daha genç hissedersiniz.
Ayrıca, yaban mersini, vücudunuzdaki tüm hücrelerin yaşlanmasını önlemeye ve cildinizi genç görünmesini sağlamayan anti-inflamatuar özelliklere de sahiptir.

ISPANAK;

Ispanak, cildinizin zararlı ultraviyole ışınlarından korunmasına yardımcı olan C ve E vitaminleri ile beta-karoten içerir; böylece cildiniz yaşlandıkça daha canlı ve sağlıklı kalır.
Buna ek olarak, bu yeşil sebze kardiyovasküler hastalığın önlenmesine, yüksek tansiyon ve kolestrolün düşmesine yardımcı olabilir. Sindirim sisteminde kanser riskini bile azaltabilir.

ZEYTİNYAĞI;

Zeytinyağı, A ve E vitaminlerini içeren antioksidanlarda açısından yüksek seviyededir. A vitamini, yaşlanmayı hızlandırdığı bilinen serbest radikallerden cildi korurken, E vitamini, cilt onarımı ve yenilenmesine yardımcı olur.
Zeytinyağının yaşlanmayı önleme avantajlarından faydalanmak için düzenli olarak yemek yaparken kullanın. Ayrıca, bu sağlıklı yağ, banyo yağı ve topikal nemlendirici olarak da kullanılabilir.

SARIMSAK;

Sarımsak çok sağlıklı bir besindir ve yaşlanmayı yavaşlatmak için her zaman kullanılmıştır. İçeriğindeki allisin vücudu zararlı serbest radikallerden arındırmaya yardımcı olur.
Sarımsak ayrıca kan basıncını ve kolestrolü düşürmek ve kanseri önlemek için de yararlıdır.
Ayrıca vücudunuzu sağlıklı tutmak için gerekli olan A, B ve C vitaminleri, selenyum, iyot, potasyum, demir, kalsiyum, çinko ve magnezyum içerir.

Elinizde ki bastonları bir kenara bırakın... ile ilgili etiketler ıspanak sarımsak ceviz zeytinyağı baston yaşlılık gençlikiksiri evitamini cvitamini protein iksir mutluluk gençlik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.