Elini testere ile kestiği için hapis yatacak

Slovenya'da 22 yaşındaki Julia Adlesic adlı kadın sigortadan tazminat almak amacıyla bilinçli olarak testere ile elini kesti. Ağaç dallarını keserken kolunun testere ile kesilerek koptuğunu ileri süren kadın dolandırıcılık suçundan hüküm giydi. Adlesic 2 yıl hapse çarptırılırken onu teşvik eden sevgilisine de 3 yıl hapis cezası verildi. Elini kesmeden önce 5 ayrı sigorta şirketi ile anlaşma imzalayan genç kadın toplam 1 milyon euro tutarından tazminat almayı bekliyordu.

Akılalmaz olay Slovenya'da yaşandı. Julia Adlesic adlı 22 yaşındaki kadın kaza sigortası yaptırdığı şirketlerden tazminat almak için sevgilisinin teşviki ile döner testere kullanarak elini kesti. 

Adlesic'in erkek arkadaşıyla babası tarafından hastaneye kaldırılan genç kadının kesik eli ise evde bırakıldı. 

Adlesic elini ağaç dallarını keserken testereye kaptırarak koparttığını iddia etti. 

Polisin evde yaptığı aramada bulunan el hastanede Adlesic'in koluna plastik cerrahi yöntemiyle dikildi. 

22 yaşındaki kadının olaydan önce 5 farklı sigorta şirketi ile anlaşma imzaladığı, erkek arkadaşının da birkaç gün önce internette 'yapay el' araştırması yaptığı tespit edildi. 

Julia Adlesic'in 1 milyon euro tutarında tazminat almak için elini kestiğinin anlaşılması üzerine açılan davada genç kadın ile birlikte onu teşvik eden erkek arkadaşı ile babası da yargılandı. 

Adlesic yargılama sonucunda 2 yıl, genç kadının 30 yaşındaki erkek arkadaşı ise 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Adlesic'in partnerinin babasına verilen 1 yıllık hapis cezası ise ertelendi.

Duruşmada suçlamaları reddederek elini asla bilerek kesmediğini iddia eden Adlesic, “Kimse bu şekilde sakat kalmak istemez. Gençliğim mahvoldu. 20 yaşımda elimi kaybettim ve bunun nasıl olduğunu yalnızca ben biliyorum” diye konuştu.

Elini testere ile kestiği için hapis yatacak ile ilgili etiketler Slovenya sigorta mahkeme hapis julia Adlesic tazminat testere elini kesti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.