Eline tükürüp yüzünü yıkadı!

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Arsenal-Vorskla Poltava maçından önce şoke eden bir görüntü yaşandı. Takımlar sahaya çıkmaya hazırlanırken, Ukrayna ekibinin kaptanı Volodymyr Chesnakov'un eline tükürüp suratını sildiği görüldü. Chesnakov'un bunu neden yaptığı bilinmezken görüntü sosyal medyayı salladı.

Arsenal’in UEFA Avrupa Ligi’nde Vorskla Poltava ile oynadığı maç öncesinde çekilen bir görüntü sosyal medyanın gündemine oturdu.

Emirates Stadı’nda oynanan maçın öncesinde tünelde bekleyen 30 yaşındaki Volodymyr Chesnakov eline tükürüp ardından yüzünü sildi.

Ukraynalı savunma oyuncusunun bu görüntüsü sosyal medyada 400 binin üzerinde izlendi.

Chesnakov ise bu görüntülerle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Sosyal medyada yapılan yorumlarda ise “Kediler kendilerini bu şekilde temizler, ama o bir kedi değil” denildi.

Öte yandan Arsenal’in 4-2 kazandığı maçta Vorskla Poltava’nın ilk golü Chesnakov’dan geldi.

Eline tükürüp yüzünü yıkadı! ile ilgili etiketler Arsenal UEFA Avrupa Ligi Volodymyr Chesnakov eline tükürüp yüzünü yıkadı Vorskla Poltava
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.