Elinde bıçakla sağlık personelini kovaladı!

İstanbul'da özel bir hastanede çalışan sağlık görevlisi, hastane önünde madde bağımlısı bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Olay, Bahçelievler'de bulunan bir özel hastanede dün meydana geldi. İddiaya göre, hastane önüne çıkan sağlık çalışanı yoldan geçen ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

HASTANEYE GİREREK KOVALADI

Sağlık çalışanı hastane içine girerek, yardım istedi. Madde bağımlısı ise sağlık çalışanının arkasından hastaneye girerek, kovalamaya devam etti. Hastanedekiler saldırganı durdurmaya çalıştı. Saldırgan elindeki bıçakla saldırıyı sürdürdü. Çalışan kaçarak yaralanmaktan kurtuldu.


Elinde bıçakla sağlık personelini kovaladı!

SALGIRGAN HER YERDE ARANIYOR

Saldırganın etkisiz hale getirilmesinin ardından hastaneye polis çağrıldı. Saldırgan hastaneden kaçarken, yaşanan bu dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Elinde bıçakla sağlık personelini kovaladı! ile ilgili etiketler İstanbul Bahçelievler uyuşturucu Hastane bıçaklama sağlık personeli
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.