Elimi Bırakma 8. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

TRT 1 ekranlarında yaz dönemine damga vuran Elimi Bırakma, senaryosu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler rol alıyor. Elimi Bırakma 8. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Dizideki yeni görüntüler ve gelişmeler haberimizde yer alıyor.

TRT 1'in beğenilen dizisi Elimi Bırakma'nın 7. bölümü yayınlandı. Cenk’in Azra’ya olan inadından Cansu’yla bir ilişkiye başlaması her şeyi değiştirecektir. Cenk için bu durum sandığından zor olsa da Cansu’yu sevmek için elinden geleni yapmaya hazırdır. Cansu, Cenk’in ona attığı adım karşısında şüphelere boğulur. Cenk’in ona attığı adımın sebebini anlamaya çalışırken Azra’nın kendisini tanımazlıktan gelmesini anlamlandırmaya çalışır. Cansu, Cenk’in ona olan duygularından şüphelense de ona kalbinin kapılarını açmaktan çekinmez. Elimi Bırakma 8. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Yepyeni görüntüler ve heyecan dolu gelişmeler bu haberde toplandı.

Elimi Bırakma 8. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

ELİMİ BIRAKMA 7. BÖLÜM ÖZETİ
Cenk’in Azra’ya olan inadından Cansu’yla bir ilişkiye başlaması her şeyi değiştirecektir. Cenk için bu durum sandığından zor olsa da Cansu’yu sevmek için elinden geleni yapmaya hazırdır.

Elimi Bırakma 8. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? - Resim : 2

Cansu, Cenk’in ona attığı adım karşısında şüphelere boğulur. Cenk’in ona attığı adımın sebebini anlamaya çalışırken Azra’nın kendisini tanımazlıktan gelmesini anlamlandırmaya çalışır. Cansu, Cenk’in ona olan duygularından şüphelense de ona kalbinin kapılarını açmaya yine de hazırdır.

Elimi Bırakma 8. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? - Resim : 3

Mert’in kaybolmasıyla ilgili gelen bir haber Azra ile Sumru’nun yollarının bir kez daha kesişmesine sebep olur. Her yerden köşeye sıkışan Sumru için tehlike çanları çalar. Sumru için yolun sonu gelmiş midir?

Mert’i bulma yolunda ileri adımlar atan Azra, Feride Hanım’dan gelen haberle yıkılır. Bu haber Azra için yıkıcı olacaktır.

Elimi Bırakma 8. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? - Resim : 4

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.

ELİMİ BIRAKMA 7. BÖLÜM İZLE

ELİMİ BIRAKMA 6. BÖLÜM ÖZETİ
Tüm mirasın Azra’ya bırakılacak olmasıyla Cenk ve Azra karşı karşıya gelir. Cenk Azra’nın kendine bir oyun kurduğunu düşünür. Amerika’ya gitmek için kararlıdır. Ancak onu burada tutacak kötü bir haber her şeyin bir anda yerle bir olmasını sağlar.

Azra’nın Feride’nin şirketinde çalıştığını öğrenen Sumru Azra ile tanışıklığını gizleme derdindedir. Azra’nın hiç beklemediği anda Azra’nın karşısına çıkan Sumru amacına ulaşabilecek midir?

Çelen şirketleri grubunun Azra’nın olduğunu öğrenen Sumru büyük bir endişeye kapılır hiç beklemediği bir anda Azra’nın karşısına çıkar ve Cansu için bir iyilik ister. Azra Sumru’dan gelen bu teklif karşısında ne yapacaktır?

Azra’nın oyun oynadığından emin olan Cenk, Azra’nın karşısında dimdik durarak hiç istemediği bir pozisyonda da olsa çalışmaya başlar. Cenk’in bu gayreti, etrafında olan planları ortaya çıkarmak için yardımcı olacak mıdır?

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.


ELİMİ BIRAKMA 5. BÖLÜM ÖZETİ
Azra’yı Tarık’ın evinde gören Cenk gözlerine inanamaz. Hiç şüphesiz, Cenk’in duyguları doğru kararlar vermesini engelleyecektir.

Cenk ve Tarık’ın arasında yapılan anlaşma Azra tarafından öğrenilir. Bunun sonucunda Azra ikisini de hayatından çıkarır.

Sumru’nun Mert’i bulması hayatının en önemli kararını vermesine sebep olur. Bu karar Sumru için geri dönülmez bir yola girmesine sebep olacaktır.

“Azra ve Cenk’in Zorlu Sınavı”
Feride, Cenk’in elinden kayıp gitmesi ardına yaşananlara bir dur der. Azra’ya Hüsniye’nin verdiği destekle birlikte verdiği kararı açıklayacaktır. Bu karar Çelen ailesinin tamamını etkileyecektir. Azra’yı ardı arkasına gelen sorunlar karşısında alacağı kararlar Mert’e kavuşabilmesine yardımcı olabilecek midir?


ELİMİ BIRAKMA 4. BÖLÜM ÖZETİ
Telefonun ucundaki sesin Mert olduğunu anlayan Azra, kardeşine kavuşabilmek için kolları sıvar. Hiç şüphesiz Azra’nın bu anında Cenk onu yalnız bırakmayacaktır. Azra ve Cenk, Mert için çıktıkları yolda amaçlarına ulaşıp Mert’e kavuşabilecek midir?

Cenk’in şirket çalışanına attığı yumruk büyük olay olur. Serap, yaşanan olayın duyulmasını istemezken Azmi, bu durumu kullanır. Cenk’in bir anlık siniri karşısında Feride Hanım’ı karşısına almasına sebep olurken, Babaanne torun arasında ki ipler iyice gerilir.

Azra, kardeşi için çabalarken ailesi için endişeye düşmüş Feride Hanım’ın da Azra için bir planı vardır. Azra, Feride Hanım’ın hazırladığı sınavdan alnının akıyla çıkabilecek midir?
Cansu, Cenk’i doğum gününe çağırır. Artık duygularını açacaktır. Ancak Cenk’in Azra ile yakınlaşıp vakit geçirmesi Cansu’nun doğum gününü unutmasına vesile olur. Cenk’in hayatında biri olduğunu şüphelenen Cansu, Tarık’la konuşmaya gittiğinde büyük bir sürprizle karşılaşır!

ELİMİ BIRAKMA 3. BÖLÜM ÖZETİ
Kardeşi için arayışta olan Azra’nın yolu Feride Hanımla kesişir. Feride Hanımla karşılaşmak Azra için dönüm noktası olacaktır. Kimi kimsesi yok diye bilen Azra, Feride Hanıma insanlık namına bakar. Azra’nın bu iyi yürekliliği karşısında Feride Hanımın küçük oyunu Azra’ya yeni kapılar açacaktır.

Cenk’in ailesinden giderek uzaklaşması işi daha da yokuşa sürükler. Bulaşıkhanede çalışan Cenk dışarıdan gelen aksiliklere karşı sabrıyla sınanır. Aynı esnada Mert’in bulunması için elinden geleni ardına koymayan Cenk, Azra ile kardeşinin derdine düşerler.

Avukattan hayat sigortasından kalan parayı öğrenen Azra Sumru’nun karşısına dikilir. Sumru Azra’nın karşısında zorlu bir sınava girer.

Feride Hanımın yokluğunda Çelen ailesinde olacak olanlar kıyameti de arkasında getirecektir. Azra bu sınavı nasıl verecektir? Cenk bu duruma nasıl tepki verecektir?

ELİMİ BIRAKMA DİZİSİ
TRT 1 ekranlarında yaz dönemine damga vuracak olan “Elimi Bırakma” dizisi, her pazar 20.00'de ekranlara geliyor.

Daha yayınlanamadan oyun kadrosu ve senaryosu ile çok konuşulan dizinin, başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz paylaşıyor. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan hikaye, İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne serecek.

Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Celen otururken, senaryosunu ise Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı kaleme aldı.

Senaryosu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler rol alıyor.

Elimi Bırakma 8. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? - Resim : 5

OYUNCULAR VE KARAKTERLER
Alina Boz
AZRA GÜNEŞ
Büyük bir kebapçının kızıdır.

Zenginlik içinde büyümüş ama onun içinde kaybolmamış biridir. Vicdanı, merhameti onu değerli kılan özelliklerindendir.

Babasının iflası ve ölmesiyle hayatı bir anda tepe taklak olur ama güçlü durur. Haline şükreder.

Amerika’da aşçılık eğitimi almıştır. Okurken çalışmış, kendi parasını da kazanmıştır. Bu yüzden kendi ayakları üstünde durması kolay olur.

Hayatta en değer verdiği ve büyük hazinem dediği kardeşi Mert’tir. Otizmi bulunan Mert bir müzik dehasıdır. Onun eğitimi için her şeyi yapar. Ancak onu kayıp olması ardına tek amacı kardeşini bulmaktır!

Yardım sever bir kızdır. Biri iyilik yapması için karşılık ya da çıkar beklemez.

İnatçı yanı vardır. İnandığı ve doğru olduğuna emin olduğu konularda sonuna kadar diretir.

Hak yemez ve kendi hakkını korumak için sonuna kadar savaşır. Mücadelecidir.

Elimi Bırakma 8. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler Elimi Bırakma trt1 8. bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.