Elimi Bırakma 48. bölüm fragmanı izle! 47. son bölüm izle!

Elimi Bırakma 48. bölüm fragmanı izle! TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Elimi Bırakma, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Azra ve Cenk arasında yaşanan gelişmeler merakla takip ediliyor. Elimi Bırakma'nın gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Elimi Bırakma 48. bölüm fragmanı izle! 47. son bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Elimi Bırakma 48. bölüm fragmanı izle! Pazar akşamlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma, 47. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert'in yer aldığı dizinin son bölümünde;Cenk, Azra'nın mutluluğu için elinden geleni yaparken, Barış'ın onun çevresinde olmasından hoşnut değildir. Elimi Bırakma'nın gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Elimi Bırakma 48. bölüm fragmanı izle! 47. son bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Elimi Bırakma dizisinin son bölümünde; Azra'nın aldığı yeni karar Barış'ın pek hoşuna gitmez. Barış yaşadıklarının sonucunda Azra'nın hayatındaki yeri hakkında yeniden düşünmek zorunda kalır. Fakat ummadığı şekilde Cenk ile karşı karşıya kalacaklardır.

ELİMİ BIRAKMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Elimi Bırakma dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

ELİMİ BIRAKMA YENİ FRAGMAN

ELİMİ BIRAKMA 47. SON BÖLÜM İZLE

Feride hanımsa olan biteni anlamaya çalışmaktadır. Beklenmedik bir tesadüfle Sumru ile Feride baş başa kalır.


Azra İstanbul'a gelme kararı alır. Her şeyle yüzleşecek cesareti bulmuştur kendinde. Cenk'le boşanacak eskiye dair ne varsa arkasında bırakacaktır. Ama işler düşündüğü gibi gitmez.

Cenk hem Azra'yı korumak hem de babaannesinin sağlığını gözetmek zorundadır.

Kendine yeni bir hayat kuran Sumru başarısının keyfini sürmektedir. En korktuğu şeyin başına geleceğinden habersizdir.

Elimi Bırakma 48. bölüm fragmanı izle! 47. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Alina Boz Elimi Bırakma TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.