Elimi Bırakma 4. bölüm izle! Haftaya ne olacak? Elimi Bırakma 5. bölüm fragmanı!

Telefonun ucundaki sesin Mert olduğunu anlayan Azra, kardeşine kavuşabilmek için kolları sıvar. Azra ve Cenk, Mert için çıktıkları yolda amaçlarına ulaşıp Mert’e kavuşabilecek mi? Elimi Bırakma 4. bölüm izle! Haftaya ne olacak? Elimi Bırakma 5. bölüm fragmanını haberimizden izleyen.

TRT 1'in yeni dizisi Elimi Bırakma'nın 4. bölümü yayınlandı. Merakla beklenen dizinin bu hafta yayınlan bölümünde Azra ve Cenk, Mert için çıktıkları yolda amaçlarına ulaşıp Mert’e kavuşabilecek midir? Elimi Bırakma 4. bölüm izle! Haftaya ne olacak? Elimi Bırakma 5. bölüm fragmanı ve diziyle ilgili yeni bilgileri haberimizden okuyabilirsiniz.

Elimi Bırakma 4. bölüm izle! Haftaya ne olacak? Elimi Bırakma 5. bölüm fragmanı!

4. BÖLÜMÜN KONUSU
Telefonun ucundaki sesin Mert olduğunu anlayan Azra, kardeşine kavuşabilmek için kolları sıvar. Hiç şüphesiz Azra’nın bu anında Cenk onu yalnız bırakmayacaktır. Azra ve Cenk, Mert için çıktıkları yolda amaçlarına ulaşıp Mert’e kavuşabilecek midir?

Cenk’in şirket çalışanına attığı yumruk büyük olay olur. Serap, yaşanan olayın duyulmasını istemezken Azmi, bu durumu kullanır. Cenk’in bir anlık siniri karşısında Feride Hanım’ı karşısına almasına sebep olurken, Babaanne torun arasında ki ipler iyice gerilir.

Elimi Bırakma 4. bölüm izle! Haftaya ne olacak? Elimi Bırakma 5. bölüm fragmanı! - Resim : 2

Azra’nın Zorlu Sınavı
Azra, kardeşi için çabalarken ailesi için endişeye düşmüş Feride Hanım’ın da Azra için bir planı vardır. Azra, Feride Hanım’ın hazırladığı sınavdan alnının akıyla çıkabilecek midir?

Cansu, Cenk’i doğum gününe çağırır. Artık duygularını açacaktır. Ancak Cenk’in Azra ile yakınlaşıp vakit geçirmesi Cansu’nun doğum gününü unutmasına vesile olur. Cenk’in hayatında biri olduğunu şüphelenen Cansu, Tarık’la konuşmaya gittiğinde büyük bir sürprizle karşılaşır!

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Elimi Bırakma 4. bölüm izle! Haftaya ne olacak? Elimi Bırakma 5. bölüm fragmanı! - Resim : 3


ELİMİ BIRAKMA

TRT 1 ekranlarında yaz dönemine damga vuracak olan “Elimi Bırakma” dizisi, Pazar günü 20.00'de ekran yolculuğuna başladı.

Daha yayınlanamadan oyun kadrosu ve senaryosu ile çok konuşulan dizinin, başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz paylaşıyor. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan hikaye, İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne serecek.

Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Celen otururken, senaryosunu ise Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı kaleme aldı.
Senaryosu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler rol alıyor.

TRT1'in yeni dizisi Elimi Bırakma, Pazar akşamı saat 20.00’de başlıyor.

 

OYUNCULAR VE KARAKTERLER
Alina Boz
AZRA GÜNEŞ
Büyük bir kebapçının kızıdır.

Zenginlik içinde büyümüş ama onun içinde kaybolmamış biridir. Vicdanı, merhameti onu değerli kılan özelliklerindendir.

Babasının iflası ve ölmesiyle hayatı bir anda tepe taklak olur ama güçlü durur. Haline şükreder.

Amerika’da aşçılık eğitimi almıştır. Okurken çalışmış, kendi parasını da kazanmıştır. Bu yüzden kendi ayakları üstünde durması kolay olur.

Hayatta en değer verdiği ve büyük hazinem dediği kardeşi Mert’tir. Otizmi bulunan Mert bir müzik dehasıdır. Onun eğitimi için her şeyi yapar. Ancak onu kayıp olması ardına tek amacı kardeşini bulmaktır!

Yardım sever bir kızdır. Biri iyilik yapması için karşılık ya da çıkar beklemez.

İnatçı yanı vardır. İnandığı ve doğru olduğuna emin olduğu konularda sonuna kadar diretir.

Hak yemez ve kendi hakkını korumak için sonuna kadar savaşır. Mücadelecidir.

Elimi Bırakma 4. bölüm izle! Haftaya ne olacak? Elimi Bırakma 5. bölüm fragmanı! - Resim : 4

Alp Navruz
CENK ÇELEN
Feride Hanım’ın büyük umutlar beslediği ilk torunudur.

Eğitim için Amerika’ya gitmiş. Uzunca bir süre orada yaşamıştır. Büyük bir zenginliğin içinde doğup büyüdüğü için yokluğun ne demek olduğunu bilmez. Parayla her şeyi elde edebileceğine inanır.

Amerika’dan dönünce şirketi satıp başka işlere yatırım yapmak ister. Bunun için karşısında en büyük engel Feride Hanım olur. Cenk’in har vurup harman savuran yapısını fark eden Feride Hanım buna izin vermez. İster istemez Cenk ve babaannesinin karşı karşıya gelmesine sebep olur.

Feride Hanım’ın zoruyla konakta yaşar ama kendi evine çıkmak istemektedir.

Günübirlik aşkların adamıdır. Cansu ile annelerinin tanışıklığından dolayı liseden beri arkadaşlığı vardır; ancak kıza aşık değildir.

Her şeyden önce kendini düşünür. Bencildir. Babasından hakkına düşen ne varsa alıp ailesinden bağımsız bir hayatın peşindedir.

Dünyanın merkezinde olduğunu düşünür. Dünyanın onun etrafında döndüğüne inanır. Taki Azra ile karşılaşana kadar.

Dolunay Soysert
SUMRU GÜNEŞ
Mantık kadınıdır.

Duygularının onu yönetmesine asla izin vermez.

Yoksulluktan geldiği için parayı ve gücü sever. Adeta esiridir. Kendi öz kızını bile bu konuda kullanabilecek bir kadındır.

İki evlilik yapmıştır. Kocasının iflası ve yangında ölü çıkması ardına kocasının çocuklarıyla ilişkisini keser. Bunun asıl sebebi sigorta şirketinden alacağı paradır. O parayı kızının hayatını garanti altına almak için harcayacaktır.

İstediği şeyi elde etmek konusunda hırslıdır. Gözünü karartıp hedefine odaklanır. Kızı Cansu’nun Cenk ile evlenmesi için elinden gelen her şeyi yapacaktır!

Batuhan Ekşi
TARIK YELKENCİ
Tarık, Feride Hanım’ın şirketinin CEO’su Azmi beyin tek oğludur. Annesi yıllar önce Tarık daha çocukken bırakıp gitmiş babasıyla beraber yaşamaya başlamışlardır.

Bu durum onu güçlü, aynı zamanda yalnız yapmaktadır. Çünkü babası sabah akşam işiyle ilgilendiği için dadılarla büyümüştür.

Babasının izinden gitmek yerine kendi restoranını açmış orası için kendi emeğiyle çabalamıştır. Çok lüks bir restoran olmasa da emek verilen bir yer olduğu bellidir.

Feride hanımın gözüne girmiş sağlam karakterli bir çocuktur Tarık. Özel bir ilgiyle sahiplenir Tarık’ı. Fakat Tarık Feride hanımı sevse de onun şirketinin izlediği yolu yada o şirketle ilgili yapmak istediği herhangi bir şey yoktur. Babası yüzünden böyle bir şirkete karşı tamamen soğuktur.

Feride hanımın ailesine göre ise Tarık tamamen komşu çocuğu olarak lanse edilmektedir. Özellikle Cenk’in hiç sevmediği biri olan Tarık, onun gözünde şirketten para koparmaya çalışan bir serseridir. Ama Tarık bunlarla ilgilenmez, kendi restoranı ve haftada bir kurduğu aş evleriyle açları doyurmaya çalışan iyi niyetli düzgün bir kişiliktedir.

Koruyucu ve sahiplenici bir özelliği vardır. Azra hayatına girdiği zaman zorluklarını aşması için adımlar atar.

Elimi Bırakma 4. bölüm izle! Haftaya ne olacak? Elimi Bırakma 5. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler TRT 1 Elimi Bırakma 4. bölüm izle 5. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.