Elimi Bırakma 39. bölüm fragmanı izle! Çelenler'e kötü haber!

Elimi Bırakma 39. bölüm fragmanı izle! TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Elimi Bırakma 38. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Melis'in ölüm haberi ile sarsılan Çelen ailesinde yıkım başlıyor. Cenk ile Azra kitabın sırrını çözerek babasının katilini bulmaya çalışıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Elimi Bırakma 39. bölüm fragmanı izle! Çelenler'e kötü haber! Merak edilen detaylar haberimizde...

Elimi Bırakma 39. bölüm fragmanı izle! Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Elimi Bırakma'da heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Kadir ile birlikte olmasına ailesinin karşı çıkmasının ardından büyük üzüntü yaşayan Melis evi terk ediyor. Çelen ailesine hastaneden gelen haber büyük üzüntüye yol açıyor.Cenk ile Azra kitabın sırrını çözerek babasının katilini bulmaya çalışıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Elimi Bırakma 38. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Elimi Bırakma 39. bölüm fragmanı izle! Çelenler'e kötü haber! Merak edilen detaylar haberimizde...

Elimi Bırakma 39. bölüm fragmanı izle! Çelenler'e kötü haber!

ELİMİ BIRAKMA 39. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Elimi Bırakma 39. yeni bölüm fragmanı henüz TRT1 tarafından yayınlanmadı. Dizinin yeni fragmanı gelir gelmez aşağıdaki linki açıp sayfanın alt bölümünden izleyebilirsiniz…

 ELİMİ BIRAKMA 38. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azra ve Cenk katiline onları yaklaştıracağını inandıkları kitabı araştırmaya başlıyorlar. Ama Azra ve Cenk sahaftan elleri boş dönüyorlar; flaş bellek kitabın arkasındaki bölmede değil. Azra babasının katiline her yaklaştığını düşündüğünde uzaklaştığını fark ederek üzülüyor. Cenk, Azra’nın en yakını olarak ona her an destek olmaya çalışıyor. Azra babasının yetimhanede büyüdüğünü ve hiçbir yakınının onu merak etmediğini anlatıyor. Bir tek Mesut’un olduğunu ve onunda olmamasını tercih ettiğini söylüyor.

SUMRU CANSU’YU İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR

Burhan, restoranı Hülya’ya devrederek Cansu ile gitmeyi planlıyor. Ama Sumru olanlara kulak misafiri oluyor. Burhan Cansu ile gideceklerini söyleyince Sumru deliriyor. Burhan’a onu yeniden cezaevine sokacağını söylüyor. Sonra da Cansu’yu ikna etmek için onunla konuşmaya çalııyor.

MELİS KORKUNÇ BİR KAZA GEÇİRİYOR

Evde büyük olaylar kopuyor. Melis sevdiği adamdan vazgeçmiyor ve evden kaçıyor. Arda Melis’in yokluğunu fark edip önce annesine gidiyor. Ablasına hiçbir şekilde ulaşamadığını söylüyor. Serap da telaşlanıyor. Arda o sırada Kadir’i arıyor. Telefona Melis’i istiyor ama Kadir, Melis yok deyince Arda, Kadir’i tehdit ediyor. Arda delirmiş gibi annesine bile bağırıyor.
Feride Hanım da kapıda Arda ile karşılaşıyor ve Melis’in kaybolduğunu bu şekilde öğreniyor. Bu sırada Melis Kadir’e gidiyor ve onuna yaşayacağı her şeye hazır olduğunu söylüyor. Çelen ailesi her yerde Melis’i arıyor ama gelen telefonla sarsılıyorlar. Melis’in kaza geçirdiği ve hastanede olduğu haberi geliyor.

Elimi Bırakma 39. bölüm fragmanı izle! Çelenler'e kötü haber! ile ilgili etiketler Elimi Bırakma TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.