Elimi Bırakma 34.bölüm izle! Azra'nın peşindeki adam kim?

Elimi Bırakma 34.bölüm izle! TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Elimi Bırakma nefes kesecek yeni bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek. Azra babasının katilini öğrenmek için gittiği mezarlıkta beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşıyor.Cenk, Azra'nın başına bir şey gelmemesi için onu takip ediyor. Sumru ise Azmi'nin arkasından çevirdiği planları öğreniyor.İşte Elimi Bırakma 34.bölüm izle! Azra'nın peşindeki adam kim? Sorusunun cevabı haberimizde bulabilirsiniz...

Elimi Bırakma 34.bölüm izlemek isteyenler haberimizde yer alan canlı yayın izleme linkinden internet üzerinde dizinin yeni bölümünü izleyebilecekler.TRT 1ekranlarının merakla takip edilen dizisi Elimi Bırakma'da nefes kesecek dakikalar yaşanmaya devam ediyor.Azra babasının katilini öğrenmek için gittiği mezarlıkla büyül tehlike yaşıyor.Feride'nin Sofrasında, Sumru yetkiyi ele geçirmek için planlarını devreye sokarken, Feride Hanım ile yaşadığı tartışmada söylediği sözler büyük üzüntü yaratıyor.Azmi'nin arkasından çevirdiklerini öğrenen Sumru hayatını sorgulamaya başlar.Cenk mezarlıkta gördüğü manzara karşısında Azra'yı başına gelecek beladan korumak için önlemler almaya başlar.Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Azra'nın attığı çığlık büyük merak uyandırıyor.24 Mart pazar akşamları yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan Elimi Bırakma büyük ilgi görmeye devam ediyor. İşte Elimi Bırakma 34.bölüm izle! Azra'nın peşindeki adam kim? Sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

ELİMİ BIRAKMA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Elimi Bırakma heyecan dolu yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor.Cenk hastalığını beklenmedik şekilde herkese açıklamak zorunda kalıyor.Azra hastalığı kendisinden saklayan Cenk'e çok kırılıyor.Sumru ile Feride Hanım arasına yaşanan tartışma yeni bölüme damgasını vurmaya devam ediyor. 

ELİMİ BIRAKMA 34.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Babasının katilini öğrenmesi için mezarlığa çağırılan Azra'yı büyük bir sürpriz bekliyor.

Cenk ise kim olduğu belirsiz olan bu adamın Azra’ya zarar verme ihtimalinden ötürü son derece tedirgindir ve Azra’yı korumak için birtakım önlemler alacaktır.

Elimi Bırakma 34.bölüm izle! Azra'nın peşindeki adam kim?

Sumru’nun restoranda çıkardığı olay Feride’yi derinden sarsmıştır. Sumru’nun sözleri son derece acımasız olsa da, Feride kendini sorgulamaya başlar. Öte yandan, Azmi’nin ihanetini öğrenen Sumru da, aynı Feride gibi sarsılmış ve yaşadıklarını sorgulamaya başlamıştır. Feride ve Sumru’nun içinde bulundukları durumla baş etmek için seçtikleri yol, karakterlerinin yansımasıdır. Cenk Azra’yı polise gitmeye ikna eder.

Elimi Bırakma 34.bölüm izle! Azra'nın peşindeki adam kim? ile ilgili etiketler canlı izle Elimi Bırakma TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.