Elimi Bırakma 13.bölüm fragman izle! Cenk'in aşk itirafı! 12.bölüm full izle!

TRT 1'in merakla beklenen dizisi Elimi Bırakma'nın 12. bölümü izleyici ile buluştu. Son bölümde neler oldu? Haftaya neler olacak? Elimi Bırakma 13.bölüm fragman izle! Cenk'in aşk itirafı! 12.bölüm full izle me linki ve yeni sahneler bu haberde sizi bekliyor.

Elimi Bırakma dizisinin 12. bölümü TRT 1'de yayınlandı. Azra’nın Çelenlerin evinde kalmaya başlamasıyla dengeler yeniden bozulur. Feride Hanım, kendisine zorla aldırtılan raporun hesabını Azmi ve Serap’tan sorarken, Serap ise Azra konusunda daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalır. Elimi Bırakma 13.bölüm fragman izle! Cenk'in aşk itirafı! 12.bölüm full izle! Detaylar haberimizde...

Elimi Bırakma 13.bölüm fragman izle! Cenk'in aşk itirafı!  12.bölüm full izle!


ELİMİ BIRAKMA 12. BÖLÜM İZLE

ELİMİ BIRAKMA 12. BÖLÜM
Azra’nın Çelenlerin evinde kalmaya başlamasıyla dengeler yeniden bozulur. Feride Hanım, kendisine zorla aldırtılan raporun hesabını Azmi ve Serap’tan sorarken, Serap ise Azra konusunda daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalır. Çelen ailesi düşman olarak kabul ettikleri Azra’yı evden göndermenin yollarını ararken Cenk ise artık Azra’ya olan duygularına yenik düşmeye başlar. Sumru’nun hayatı ise geçmişten gelen büyük bir tehditle alt üst olur. Bundan sonra Sumru’yu zor günler beklemektedir. Arda’nın okuldan aldığı ceza sonucunda, bir sosyal projeye dahil olması, Mert’le yollarının kesişmesine neden olur. Diğer taraftan Sumru ve Azmi de Mert konusunda ipuçlarına ulaşırlar. Mert çemberi giderek daralmaktadır.

ELİMİ BIRAKMA 11. BÖLÜM
Feride Hanım’ın hastaneye zorla götürülmesi Cenk’in dünyasını başına yıkar. Feride Hanım için elinden geleni yapmaya çalışan Cenk, sinirlerine hâkim olamayıp polisler tarafından götürülür. Cenk babaannesini bu durumdan kurtarmanın bir yolunu bulabilecek midir? Feride Hanım’ın yanında olabilmek için büyük gayret veren Azra, polis tarafından alıkonur. Serap Azra’dan kurtulabilmek için elinden geleni ardına koymamıştır. Azra kendini anlatabilmek için her ne kadar doğruları söylese de inandırıcı olamaz. Serap’ın Feride Hanım’a karşı attığı bu adım tahmin ettiğinden yıkıcı olur. Azmi’nin de duruma el atması Serap’ı iyice köşeye sıkıştırır. Bunu yaptığı için Cenk ve Arda’yı karşısına alsa da verdiği bu kararın arkasında olacak mıdır? Feride Hanım’ı hastanede büyük acılar çekse de geçmişi onun peşini bırakmaz. Feride Hanım’ı hastane bekleyen sürpriz, Çelen ailesini derinden etkileyecektir.

ELİMİ BIRAKMA 10. BÖLÜM
Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkılır. Feride Hanım için merhem olmak isteyen Azra’nın eli kolu bağlıdır. Feride Hanım’a ulaşmak istese de Çelen ailesi Azra’nın Feride Hanım’ı görmesine izin vermez. Azra kendini anlatmanın bir yolunu bulabilecek midir?

Sumru’nun evinden kaçan Mert ve Fatma, Sumru’nun planlarını altüst eder. Sumru Mert’i tekrar kaybetmişken Cansu’nun desteğini alamaması Sumru’yu köşeye sıkıştırır. Sumru’ya inanmayan Cansu, annesine karşı büyük bir sınav verecektir.

Feride Hanım’ın kararlarını sorgulamaya başlayan Serap duruma el atar. Azmi’nin desteğini alan Serap, ailenin çehresini değiştirecek olan kararlar verir. Hastalığı yüzünden ameliyata girecek olan Feride Hanım’ı neler bekleyecektir?

Serap’ın planı, hayal ettiğinden daha büyük olunca işler sarpa sarar. Feride Hanım Azra’nın ve Cenk’in desteğiyle bu yükün altından kalkabilecek midir?

ELİMİ BIRAKMA 9. BÖLÜM
Meryem’in evine giden Azra, Mert’e bir adım uzaklıktadır. Sumru’nun Meryem’e ettiği tehdit işe yarayacak mıdır? Azra’nın mutluluğunu elinde taşıyan Meryem bu zorlu sınavı nasıl geçecektir?

Ameliyat olacağını öğrenen Feride Hanım ailesinden beklediği desteği alamaz. Azra’nın da yardımıyla hayata tutunan Feride Hanım ailesini bir araya getirmeye çalışır.
Feride Hanım’ın doğum günü için hazırlanan tören, Cenk’in sürpriziyle yıkılır. Azra’nın Cansu ile olan ilişkisini ortaya çıkartan Cenk’in planı istediği gibi işler. Konak bu yıkıcı haberle sarsılsa da en çok yıkılan Azra olur.

Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkılır. Azra bu sırrı Cansu için saklamış olsa da, eli kolu bağlıdır. Azra, Feride Hanım’a kendisini açıklamak istese de buna engel olan Çelen ailesi Azra’yı yalnız bırakır. Cenk’in Azra’yı hayatından uzaklaştırma gayreti yeterli olacak mıdır?

ELİMİ BIRAKMA 8. BÖLÜM
Feride Hanım’ın hastalığını öğrenen Azra’nın dünyası başına yıkılır. Feride için merhem olmak isteyen Azra’nın eli kolu bağlıdır. Babaannesinin hastalığı konusunda Cenk’e açılmak istese de Feride Hanım hastalığını ailesinden gizlemeyi seçer. Azra omuzlarına binen büyük bir sırla dik durmaya çalışır.

Başı polisle derde giren Sumru’nun tek çıkış yolu Azra’dır. Ancak Azra Sumru konusunda geri adım atmamaya kararlıdır. İyice köşeye sıkışan Sumru düştüğü çıkmazdan çıkabilecek midir?

Cenk’in Cansu’ya attığı “sevgililik adımı” Tarık’ın dikkatini çeker. Cansu’yu Azra için kullandığını düşünen Tarık’la Cenk büyük bir kavgaya tutuşurlar. Azra’nın gerçek yüzünü babaannesine göstermek isteyen Cenk’in eline bir koz geçer.

Sumru’nun Mert konusunda bir şeyler gizlediğini düşünen Cansu, Mert’in yerini öğrenir. Mert için Fatma’nın karşısına dikilen Cansu, Mert’i Azra’ya kavuşturabilecek midir?


ELİMİ BIRAKMA
TRT 1 ekranlarında yaz dönemine damga vuracak olan “Elimi Bırakma” dizisi, Pazar günleri yayınlanıyor.

Dizinin, başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz paylaşıyor. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan hikaye, İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne serecek.

Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Celen otururken, senaryosunu ise Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı kaleme aldı. Senaryosu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler rol alıyor.

Elimi Bırakma 13.bölüm fragman izle! Cenk'in aşk itirafı! 12.bölüm full izle! ile ilgili etiketler elimi bırakma 13 bölüm fragman izle 12 bölüm full izle trt1 cenkin aşk itirafı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.