Elimi Bırakma 10. bölüm fragmanı! Son bölüm full HD izle! Haftaya neler olacak?

TRT 1'in dizisi Elimi Bırakma'nın yeni bölümü ekrana geldi. Meryem’in evine giden Azra, Mert’e bir adım uzaklıktadır. Sumru’nun Meryem’e ettiği tehdit işe yarayacak mıdır? Azra’nın mutluluğunu elinde taşıyan Meryem bu zorlu sınavı nasıl geçecektir? Elimi Bırakma 10. bölüm fragmanı! Son bölüm full HD izle! Haftaya neler olacak? Dizinin yeni gelişmeleri ve en yeni görüntüleri haberimizde yer alıyor.

Elimi Bırakma dizisinin 9. bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor. Elimi Bırakma 10. bölüm fragmanı! Son bölüm full HD izle! Haftaya neler olacak? Detaylar bu haberde...

Elimi Bırakma 10. bölüm fragmanı! Son bölüm full HD izle! Haftaya neler olacak?

 

ELİMİ BIRAKMA 10. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Elimi Bırakma 10. bölüm fragmanı! Son bölüm full HD izle! Haftaya neler olacak? - Resim : 2

ELİMİ BIRAKMA 9. BÖLÜM ÖZETİ
Meryem’in evine giden Azra, Mert’e bir adım uzaklıktadır. Sumru’nun Meryem’e ettiği tehdit işe yarayacak mıdır? Azra’nın mutluluğunu elinde taşıyan Meryem bu zorlu sınavı nasıl geçecektir?

Ameliyat olacağını öğrenen Feride Hanım ailesinden beklediği desteği alamaz. Azra’nın da yardımıyla hayata tutunan Feride Hanım ailesini bir araya getirmeye çalışır.
Feride Hanım’ın doğum günü için hazırlanan tören, Cenk’in sürpriziyle yıkılır. Azra’nın Cansu ile olan ilişkisini ortaya çıkartan Cenk’in planı istediği gibi işler. Konak bu yıkıcı haberle sarsılsa da en çok yıkılan Azra olur.

Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkılır. Azra bu sırrı Cansu için saklamış olsa da, eli kolu bağlıdır. Azra, Feride Hanım’a kendisini açıklamak istese de buna engel olan Çelen ailesi Azra’yı yalnız bırakır. Cenk’in Azra’yı hayatından uzaklaştırma gayreti yeterli olacak mıdır?

Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.

ELİMİ BIRAKMA

TRT 1 ekranlarında yaz dönemine damga vuracak olan “Elimi Bırakma” dizisi, Pazar günleri yayınlanıyor.

Dizinin, başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz paylaşıyor. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan hikaye, İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne serecek.

Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Celen otururken, senaryosunu ise Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı kaleme aldı. Senaryosu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler rol alıyor.

Elimi Bırakma 10. bölüm fragmanı! Son bölüm full HD izle! Haftaya neler olacak? - Resim : 3

OYUNCULAR VE KARAKTERLER
Alina Boz
AZRA GÜNEŞ
Büyük bir kebapçının kızıdır.

Zenginlik içinde büyümüş ama onun içinde kaybolmamış biridir. Vicdanı, merhameti onu değerli kılan özelliklerindendir.

Babasının iflası ve ölmesiyle hayatı bir anda tepe taklak olur ama güçlü durur. Haline şükreder.

Amerika’da aşçılık eğitimi almıştır. Okurken çalışmış, kendi parasını da kazanmıştır. Bu yüzden kendi ayakları üstünde durması kolay olur.

Hayatta en değer verdiği ve büyük hazinem dediği kardeşi Mert’tir. Otizmi bulunan Mert bir müzik dehasıdır. Onun eğitimi için her şeyi yapar. Ancak onu kayıp olması ardına tek amacı kardeşini bulmaktır!

Yardım sever bir kızdır. Biri iyilik yapması için karşılık ya da çıkar beklemez.

İnatçı yanı vardır. İnandığı ve doğru olduğuna emin olduğu konularda sonuna kadar diretir.

Hak yemez ve kendi hakkını korumak için sonuna kadar savaşır. Mücadelecidir.

Alp Navruz
CENK ÇELEN
Feride Hanım’ın büyük umutlar beslediği ilk torunudur.

Eğitim için Amerika’ya gitmiş. Uzunca bir süre orada yaşamıştır. Büyük bir zenginliğin içinde doğup büyüdüğü için yokluğun ne demek olduğunu bilmez. Parayla her şeyi elde edebileceğine inanır.

Amerika’dan dönünce şirketi satıp başka işlere yatırım yapmak ister. Bunun için karşısında en büyük engel Feride Hanım olur. Cenk’in har vurup harman savuran yapısını fark eden Feride Hanım buna izin vermez. İster istemez Cenk ve babaannesinin karşı karşıya gelmesine sebep olur.

Feride Hanım’ın zoruyla konakta yaşar ama kendi evine çıkmak istemektedir.

Günübirlik aşkların adamıdır. Cansu ile annelerinin tanışıklığından dolayı liseden beri arkadaşlığı vardır; ancak kıza aşık değildir.

Her şeyden önce kendini düşünür. Bencildir. Babasından hakkına düşen ne varsa alıp ailesinden bağımsız bir hayatın peşindedir.

Dünyanın merkezinde olduğunu düşünür. Dünyanın onun etrafında döndüğüne inanır. Taki Azra ile karşılaşana kadar.

Dolunay Soysert
SUMRU GÜNEŞ
Mantık kadınıdır.

Duygularının onu yönetmesine asla izin vermez.

Yoksulluktan geldiği için parayı ve gücü sever. Adeta esiridir. Kendi öz kızını bile bu konuda kullanabilecek bir kadındır.

İki evlilik yapmıştır. Kocasının iflası ve yangında ölü çıkması ardına kocasının çocuklarıyla ilişkisini keser. Bunun asıl sebebi sigorta şirketinden alacağı paradır. O parayı kızının hayatını garanti altına almak için harcayacaktır.

İstediği şeyi elde etmek konusunda hırslıdır. Gözünü karartıp hedefine odaklanır. Kızı Cansu’nun Cenk ile evlenmesi için elinden gelen her şeyi yapacaktır!

Batuhan Ekşi
TARIK YELKENCİ
Tarık, Feride Hanım’ın şirketinin CEO’su Azmi beyin tek oğludur. Annesi yıllar önce Tarık daha çocukken bırakıp gitmiş babasıyla beraber yaşamaya başlamışlardır.

Bu durum onu güçlü, aynı zamanda yalnız yapmaktadır. Çünkü babası sabah akşam işiyle ilgilendiği için dadılarla büyümüştür.

Babasının izinden gitmek yerine kendi restoranını açmış orası için kendi emeğiyle çabalamıştır. Çok lüks bir restoran olmasa da emek verilen bir yer olduğu bellidir.

Feride hanımın gözüne girmiş sağlam karakterli bir çocuktur Tarık. Özel bir ilgiyle sahiplenir Tarık’ı. Fakat Tarık Feride hanımı sevse de onun şirketinin izlediği yolu yada o şirketle ilgili yapmak istediği herhangi bir şey yoktur. Babası yüzünden böyle bir şirkete karşı tamamen soğuktur.

Feride hanımın ailesine göre ise Tarık tamamen komşu çocuğu olarak lanse edilmektedir. Özellikle Cenk’in hiç sevmediği biri olan Tarık, onun gözünde şirketten para koparmaya çalışan bir serseridir. Ama Tarık bunlarla ilgilenmez, kendi restoranı ve haftada bir kurduğu aş evleriyle açları doyurmaya çalışan iyi niyetli düzgün bir kişiliktedir.

Koruyucu ve sahiplenici bir özelliği vardır. Azra hayatına girdiği zaman zorluklarını aşması için adımlar atar.

Cemre Gümeli
CANSU KARA
Sumru Hanım’ın ilk evliliğinden olan kızıdır.

Annesini andıran, gücü seven bir kız olmasına rağmen içinde iyilikten beslenen bir damarı olduğunu biliriz.

İflas ve ölüm olayıyla Mert ve Azra’dan ayrılsa da onlara değer verir. Ancak annesinin korkusundan geri durur.

Cenk’i uzun zamandır sevmektedir. Aşıktır ona. Cenk’in onu büyük bir tutkuyla sevmediğinin farkındadır. Ama aşk gözünü kör etmiştir bir kere.

Azra kadar mantıklı, idealist bir kız değildir.

Cansu’ya göre dış görünüş çok önemlidir. İnsanın dışarıya verdiği mesajdır o ve bu yüzden sürekli kıyafete yatırım yapar.

İşletme mezunudur.

Burak Tamdoğan
AZMİ YELKENCİ
Tarık’ın babasıdır. Karısıyla uzun zaman önce ayrılmışve Tarık’ın da annesinden koparmıştır. Görüşmelerine dahi izin vermemiştir.

Şirketin içine en alt kademeden girip, Feride hanımın gözüne girerek Ceo olmayı başarmıştır. Şirketin baştan sona her şeyini bilir, ona göre en iyi biçimde yönetir.

Feride hanımla tek bir sorunu vardır, o da şirketi büyütmek ve kendi konumunu da yetkilerini bu yolla arttırmak istemesidir. Feride hanım ise mesleki yolunu istikrarlı bir şekilde sürdürmeye kararlıdır. Gereksiz büyüme hırsıyla kalitesinden ödün vermeyi hiçbir zaman istemez.Azmi Bey ise bunu engellemek için her fırsatta denese de Feride hanımın fikrini bir an olsun değiştiremez.

Oğlu Tarık özel bir aşçıdır. Gastronomi okumuş, ihtisas yapmış çok zeki ve terbiyeli bir evlattır. Fakat Azmi Bey oğlunu şirkete sokup kendisinden sonra Ceo olmasını ister. Tarık ise kendi açtığı dükkanı, gastronomik bir yemek restoranı işletmek kendi sevdiği işi yapmak ister.

Hem oğlunun hem de Feride Hanım bunun sözünü dinlememesi, hırsına yenik düşmesine, şirket için yapacağı hissedarlarla konuşup tek başına şirketi yönetmek gibi bir derdi oluşur. Ortadan Feride hanımın sözlerini kaldırmak, şirketi ulusal bir büyüklükte olmasını sağlamak gibi bir hırs bürür içini. Bu da elinde sonunda birilerine zarar verecektir.

İstediğini elde etmek için plan yapar ve yaptığı planı uzun vadeye yayar. Sinsidir.

 

Gökçe Yanardağ
HÜLYA AKGÜN
Ailesine karşı durarak Mesut’la evlenmiştir. Zengin bir aileden gelmekte ve Mesut’un parası için yanında olduğunu anlamamaktadır.

Tek istediği ailesiyle birlikte mutlu ve zengin biçimde yaşayabilmektir. Bunu koruyabilmek için de her şeyi yapmaya hazırdır.

Ertuğrul Postoğlu
MESUT AKGÜN
Kooperatif kurmuş küçük çaplı Müteahhittir…

Kemal’in çocukluk arkadaşı. Aynı yetimhanede büyümüşlerdir. Kemal’in hayatını kurtarmış ve ömür boyu ona borçlu kalmıştır. Kemal bu sebeple ona kardeşi gibi güvenir, bir dediğini iki etmemiştir.

Kemal’den aldığı borç sayesinde işini büyütür ancakborcu geri vermek istememesi sebebiyle herkesi işlerin kötü gittiğine inandırır.

Kemal’in çocuklarına bakmak ister ancak bir anlık öfke ile Mert’e tokat atana kadar. Azra bunun karşısında evi terkeder. Sinsi bir adamdır ardında hiçbir zaman iz bıraktığını düşünmez. İş yerinde sekreteriyle bir ilişkisi vardır. Bu ilişkinin Sumru tarafından öğrenilmesi Mesut’u köşeye sıkıştıracaktır.

Cemre Baysel
MELİS ÇELEN
Dünya yansa umurunda olmayacak biridir.

Sosyal medya canavarıdır adeta. Sürekli kendi fotoğraflarını paylaşır İnstagram’da. Fenomen olma yolunda ilerler.

Gerçek hayattan kopuk yaşar. Tam bir prensestir. Üstelik o gerçekten bir prenses olduğuna inanır.

Güzel, zengin bir genç olduğu için etrafında onun hayatına girmek isteyen erkekler cirit atar. Tam da böyle bir noktada Efkan kızın hayatına girer. Kızın parasına konmaktır amaç. Melis’te okuluna vereceği parayı Efkan’a verir dükkan açsın diye ve Efkan giderek Melis’in parasını yemeye başlar.

Ailesine inat evlenir Efkan’la. Ona göre kimse onun mutlu olmasını istememektedir. Yıllar önce annesini nasıl kabul ettilerse gelin diye şimdi de Efkan’ı damat diye kabul edeceklerdir!

Vaktinin çoğunu Avm’lerde alışveriş yaparak geçirir.

işletme okur. Ancak hiç birgayreti yoktur. Aile ismi ona kapılar açar. Ancak o bunun farkında değildir.

Elimi Bırakma 10. bölüm fragmanı! Son bölüm full HD izle! Haftaya neler olacak? ile ilgili etiketler Elimi Bırakma 10.bölüm fragmanı son bölüm izle 9.bölüm özeti
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.