Elimi Bırakma 1. bölüm izle! Dizinin konusu ne? 2. bölüm fragmanı!

TRT 1'in yaz ekranına dahil olan "Elimi Bırakma" adlı dizi ilk bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Bir aile dramını ekrana getiren Elimi Bırakma 1. bölüm izle! Dizinin konusu ne? 2. bölüm fragmanı! Ayrıntılar haberimizde...

TRT 1'in yeni dizisi "Elimi Bırakma"nın birinci bölümü izleyici ile buluştu. Başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz'un paylaştığı dizide; sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlıyor hikaye. "İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne seren Elimi Bırakma 1. bölüm izle! Dizinin konusu ne? 2. bölüm fragmanı! Detaylı bilgilere bu haberden ulaşabilirsiniz.

Elimi Bırakma 1. bölüm izle! Dizinin konusu ne? 2. bölüm fragmanı!


1. BÖLÜMÜN KONUSU
Elimi Bırakma ilk Bölümde; Amerika’da aşçılık okuyan Azra, babasının doğum günü için yurda geri döner. Gelmesiyle birlikte bir gecede yıkılan dünyasına karşı kardeşi Mert’le bilinmez diyarlara yelken açar.

Çelen grubunun varisi olan Cenk, Amerika’daki okuduğu okuldan atıldığının haberiyle gelir. Cenk ailesini ve özellikle Feride Hanımı şaşkınlığa uğratır. Cenk’in asi tavırları durumu daha da zorlaştırır. Cenk’in bu durumu Çelen ailesini büyük sürprizlere gebe bırakır.

Feride Hanım, fakirlere yoksullara yardım eder, ailesi için her şeyi yapar ve oğlunun yarattığı boşluğu bu şekilde doldurmaya çalışır. Hayatını hep başkalarına adamakta, torunlarını her şeyin üstüne koymaktadır. Ama buna rağmen verdiği emekleri boşa gittiğini ailesini tanıyamadığını görmektedir. Feride Hanım şimdi de son sınavını ailesi ile verecektir.

Azra ve Cenk'in hayatları küçük bir tesadüfle kesişir ancak bu tesadüf hayatlarını birbirine bağlayacak olan ilk kıvılcım olacaktır.

Elimi Bırakma 1. bölüm izle!

Elimi Bırakma 2. bölüm fragmanı izle

Elimi Bırakma 1. bölüm izle! Dizinin konusu ne? 2. bölüm fragmanı! - Resim : 2


ELİMİ BIRAKMA
TRT 1 ekranlarında yaz dönemine damga vuracak olan “Elimi Bırakma” dizisi, Pazar günleri ekrana gelmeye başladı.

Daha yayınlanamadan oyun kadrosu ve senaryosu ile çok konuşulan dizinin, başrollerini Alina Boz ve Alp Navruz paylaşıyor. Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan hikaye, İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne serecek.

Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Celen otururken, senaryosunu ise Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı kaleme aldı.

Senaryosu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler rol alıyor.

TRT1'in yeni dizisi Elimi Bırakma, Pazar akşamları saat 20.00’de yayınlanıyor.

 

OYUNCULAR VE KARAKTERLER

Elimi Bırakma 1. bölüm izle! Dizinin konusu ne? 2. bölüm fragmanı! - Resim : 3
Alina Boz
AZRA GÜNEŞ
Büyük bir kebapçının kızıdır.

Zenginlik içinde büyümüş ama onun içinde kaybolmamış biridir. Vicdanı, merhameti onu değerli kılan özelliklerindendir.

Babasının iflası ve ölmesiyle hayatı bir anda tepe taklak olur ama güçlü durur. Haline şükreder.

Amerika’da aşçılık eğitimi almıştır. Okurken çalışmış, kendi parasını da kazanmıştır. Bu yüzden kendi ayakları üstünde durması kolay olur.

Hayatta en değer verdiği ve büyük hazinem dediği kardeşi Mert’tir. Otizmi bulunan Mert bir müzik dehasıdır. Onun eğitimi için her şeyi yapar. Ancak onu kayıp olması ardına tek amacı kardeşini bulmaktır!

Yardım sever bir kızdır. Biri iyilik yapması için karşılık ya da çıkar beklemez.

İnatçı yanı vardır. İnandığı ve doğru olduğuna emin olduğu konularda sonuna kadar diretir.

Hak yemez ve kendi hakkını korumak için sonuna kadar savaşır. Mücadelecidir.

Elimi Bırakma 1. bölüm izle! Dizinin konusu ne? 2. bölüm fragmanı! - Resim : 4

Alp Navruz
CENK ÇELEN
Feride Hanım’ın büyük umutlar beslediği ilk torunudur.

Eğitim için Amerika’ya gitmiş. Uzunca bir süre orada yaşamıştır. Büyük bir zenginliğin içinde doğup büyüdüğü için yokluğun ne demek olduğunu bilmez. Parayla her şeyi elde edebileceğine inanır.

Amerika’dan dönünce şirketi satıp başka işlere yatırım yapmak ister. Bunun için karşısında en büyük engel Feride Hanım olur. Cenk’in har vurup harman savuran yapısını fark eden Feride Hanım buna izin vermez. İster istemez Cenk ve babaannesinin karşı karşıya gelmesine sebep olur.

Feride Hanım’ın zoruyla konakta yaşar ama kendi evine çıkmak istemektedir.

Günübirlik aşkların adamıdır. Cansu ile annelerinin tanışıklığından dolayı liseden beri arkadaşlığı vardır; ancak kıza aşık değildir.

Her şeyden önce kendini düşünür. Bencildir. Babasından hakkına düşen ne varsa alıp ailesinden bağımsız bir hayatın peşindedir.

Dünyanın merkezinde olduğunu düşünür. Dünyanın onun etrafında döndüğüne inanır. Taki Azra ile karşılaşana kadar.

Dolunay Soysert
SUMRU GÜNEŞ
Mantık kadınıdır.

Duygularının onu yönetmesine asla izin vermez.

Yoksulluktan geldiği için parayı ve gücü sever. Adeta esiridir. Kendi öz kızını bile bu konuda kullanabilecek bir kadındır.

İki evlilik yapmıştır. Kocasının iflası ve yangında ölü çıkması ardına kocasının çocuklarıyla ilişkisini keser. Bunun asıl sebebi sigorta şirketinden alacağı paradır. O parayı kızının hayatını garanti altına almak için harcayacaktır.

İstediği şeyi elde etmek konusunda hırslıdır. Gözünü karartıp hedefine odaklanır. Kızı Cansu’nun Cenk ile evlenmesi için elinden gelen her şeyi yapacaktır!

Batuhan Ekşi
TARIK YELKENCİ
Tarık, Feride Hanım’ın şirketinin CEO’su Azmi beyin tek oğludur. Annesi yıllar önce Tarık daha çocukken bırakıp gitmiş babasıyla beraber yaşamaya başlamışlardır.

Bu durum onu güçlü, aynı zamanda yalnız yapmaktadır. Çünkü babası sabah akşam işiyle ilgilendiği için dadılarla büyümüştür.

Babasının izinden gitmek yerine kendi restoranını açmış orası için kendi emeğiyle çabalamıştır. Çok lüks bir restoran olmasa da emek verilen bir yer olduğu bellidir.

Feride hanımın gözüne girmiş sağlam karakterli bir çocuktur Tarık. Özel bir ilgiyle sahiplenir Tarık’ı. Fakat Tarık Feride hanımı sevse de onun şirketinin izlediği yolu yada o şirketle ilgili yapmak istediği herhangi bir şey yoktur. Babası yüzünden böyle bir şirkete karşı tamamen soğuktur.

Feride hanımın ailesine göre ise Tarık tamamen komşu çocuğu olarak lanse edilmektedir. Özellikle Cenk’in hiç sevmediği biri olan Tarık, onun gözünde şirketten para koparmaya çalışan bir serseridir. Ama Tarık bunlarla ilgilenmez, kendi restoranı ve haftada bir kurduğu aş evleriyle açları doyurmaya çalışan iyi niyetli düzgün bir kişiliktedir.

Koruyucu ve sahiplenici bir özelliği vardır. Azra hayatına girdiği zaman zorluklarını aşması için adımlar atar.

Cemre Gümeli
CANSU KARA
Sumru Hanım’ın ilk evliliğinden olan kızıdır.

Annesini andıran, gücü seven bir kız olmasına rağmen içinde iyilikten beslenen bir damarı olduğunu biliriz.

İflas ve ölüm olayıyla Mert ve Azra’dan ayrılsa da onlara değer verir. Ancak annesinin korkusundan geri durur.

Cenk’i uzun zamandır sevmektedir. Aşıktır ona. Cenk’in onu büyük bir tutkuyla sevmediğinin farkındadır. Ama aşk gözünü kör etmiştir bir kere.

Azra kadar mantıklı, idealist bir kız değildir.

Cansu’ya göre dış görünüş çok önemlidir. İnsanın dışarıya verdiği mesajdır o ve bu yüzden sürekli kıyafete yatırım yapar.

İşletme mezunudur.

Burak Tamdoğan
AZMİ YELKENCİ
Tarık’ın babasıdır. Karısıyla uzun zaman önce ayrılmışve Tarık’ın da annesinden koparmıştır. Görüşmelerine dahi izin vermemiştir.

Şirketin içine en alt kademeden girip, Feride hanımın gözüne girerek Ceo olmayı başarmıştır. Şirketin baştan sona her şeyini bilir, ona göre en iyi biçimde yönetir.

Feride hanımla tek bir sorunu vardır, o da şirketi büyütmek ve kendi konumunu da yetkilerini bu yolla arttırmak istemesidir. Feride hanım ise mesleki yolunu istikrarlı bir şekilde sürdürmeye kararlıdır. Gereksiz büyüme hırsıyla kalitesinden ödün vermeyi hiçbir zaman istemez.Azmi Bey ise bunu engellemek için her fırsatta denese de Feride hanımın fikrini bir an olsun değiştiremez.

Oğlu Tarık özel bir aşçıdır. Gastronomi okumuş, ihtisas yapmış çok zeki ve terbiyeli bir evlattır. Fakat Azmi Bey oğlunu şirkete sokup kendisinden sonra Ceo olmasını ister. Tarık ise kendi açtığı dükkanı, gastronomik bir yemek restoranı işletmek kendi sevdiği işi yapmak ister.

Hem oğlunun hem de Feride Hanım bunun sözünü dinlememesi, hırsına yenik düşmesine, şirket için yapacağı hissedarlarla konuşup tek başına şirketi yönetmek gibi bir derdi oluşur. Ortadan Feride hanımın sözlerini kaldırmak, şirketi ulusal bir büyüklükte olmasını sağlamak gibi bir hırs bürür içini. Bu da elinde sonunda birilerine zarar verecektir.

İstediğini elde etmek için plan yapar ve yaptığı planı uzun vadeye yayar. Sinsidir.

 

Gökçe Yanardağ
HÜLYA AKGÜN
Ailesine karşı durarak Mesut’la evlenmiştir. Zengin bir aileden gelmekte ve Mesut’un parası için yanında olduğunu anlamamaktadır.

Tek istediği ailesiyle birlikte mutlu ve zengin biçimde yaşayabilmektir. Bunu koruyabilmek için de her şeyi yapmaya hazırdır.

Ertuğrul Postoğlu
MESUT AKGÜN
Kooperatif kurmuş küçük çaplı Müteahhittir…

Kemal’in çocukluk arkadaşı. Aynı yetimhanede büyümüşlerdir. Kemal’in hayatını kurtarmış ve ömür boyu ona borçlu kalmıştır. Kemal bu sebeple ona kardeşi gibi güvenir, bir dediğini iki etmemiştir.

Kemal’den aldığı borç sayesinde işini büyütür ancakborcu geri vermek istememesi sebebiyle herkesi işlerin kötü gittiğine inandırır.

Kemal’in çocuklarına bakmak ister ancak bir anlık öfke ile Mert’e tokat atana kadar. Azra bunun karşısında evi terkeder. Sinsi bir adamdır ardında hiçbir zaman iz bıraktığını düşünmez. İş yerinde sekreteriyle bir ilişkisi vardır. Bu ilişkinin Sumru tarafından öğrenilmesi Mesut’u köşeye sıkıştıracaktır.

Cemre Baysel
MELİS ÇELEN
Dünya yansa umurunda olmayacak biridir.

Sosyal medya canavarıdır adeta. Sürekli kendi fotoğraflarını paylaşır İnstagram’da. Fenomen olma yolunda ilerler.

Gerçek hayattan kopuk yaşar. Tam bir prensestir. Üstelik o gerçekten bir prenses olduğuna inanır.

Güzel, zengin bir genç olduğu için etrafında onun hayatına girmek isteyen erkekler cirit atar. Tam da böyle bir noktada Efkan kızın hayatına girer. Kızın parasına konmaktır amaç. Melis’te okuluna vereceği parayı Efkan’a verir dükkan açsın diye ve Efkan giderek Melis’in parasını yemeye başlar.

Ailesine inat evlenir Efkan’la. Ona göre kimse onun mutlu olmasını istememektedir. Yıllar önce annesini nasıl kabul ettilerse gelin diye şimdi de Efkan’ı damat diye kabul edeceklerdir!

Vaktinin çoğunu Avm’lerde alışveriş yaparak geçirir.

işletme okur. Ancak hiç birgayreti yoktur. Aile ismi ona kapılar açar. Ancak o bunun farkında değildir.

Emre Bey
ARDA ÇELEN
Cenk’in en küçük kardeşi

Ergenlik dönemi, babasız büyüme ve zenginliğin verdiği güç ile kayıp bir genç olarak yetişmektedir Arda.

Asi, sorumsuz ve acımasızdır.

Okulda sevdiği kız uğruna uyuşturucuya başlar. Birlikte içtikleri sırada kız arkadaşı çatıdan düşer ve bir süre yatalak kalır. Cansu okulunda her ne kadar öğretmenlik yapsa da, Arda giderek kötüye gider. Evden para çalmaya, uyuşturucu etkisiyle insanlara kötü örnek olmaya itecek kadar ileriye gider. Ta ki Cenk’in onu zorla düzeltene kadar!

Yiğit Kağan
MERT GÜNEŞ
Azra’nın kardeşi

Azra’nın otizmi olan kardeşidir.

Aldığı eğitim sayesinde müziğe yönelmiş, piyano çalma konusunda yeteneğini konuşturmuştur.

Durumu gereği özel bir çocuktur. İnatçı, obsesif bir çocuktur

İstediği olmadığında aşırı tepkiler vererek ortalığı yıkıp dökebilir. Onu anlamak, duygularını keşfetmek için sabır gereklidir.

Annesi sekiz yıl önce ölmüştür. Sumru hanım hayatlarına girdiğinden sonra onu benimsemiş, bir anne olarak görmüştür. Babasının ölümü, Sumru’nun onlara sırt çevirişiyle iyice agresifleşen bir çocuk olup çıkar.

Seray Gözler
FERİDE ÇELEN
Feride Hanım 70 yaşlarında büyük bir yemek firmasının sahibidir. Fakir bir hayattan zengin bir yaşama yelken açmış, çok çalışmış, zeki, merhametli, hak yemeyen bir kadındır.

Küçük oğluyla dul kaldığı günden beri çalışmış, bugünlere dişiyle tırnağıyla gelmiştir. Bu yüzdendir ki iş yerinde çalışanları arasında kadınların önceliği her daim ön plandadır.

Sosyal sorumluk projelerinde ön planda her daim rol alır. Adeta kanatsız bir melektir.

Feride Hanım için dokunulmaz şey “aile”dir. Ailesi onun hazinesidir. Oğlu öldükten sonra daha sıkı sarılır ailesine ancak ailesini tanımadığını fark eder. Hayatı boyunca inandığı uğurda emin adımlar atan Feride Hanım ailesini hizaya getireceğine emindir!

Oğlunun ölümünden sonra durağanlaşmıştır. Olgunluğu, inanışı oğlunun ölümünü kabullenmesini kolaylaştırmıştır. “Allah verdi Allah aldı, bu kadarmış yazısı” der içi kan ağlayarak. Onun bu güçlü tavrı aile içinde tepki almasına sebep olur.

İyi bir insan olan Feride Hanım’ın hassas olduğu konular arasında insan sağlığı gelir. Yemek işinde olduğu için bu konuda özellikle hassastır.

Gururlu ve güçlü bir kadındır. Kimseden yardım istemez. Her şeyin üstesinden kendisinin gelebileceğine inanır. Ta ki hastalığı baş gösterene kadar. Güçlü kadın hayatta her şeyle tek başına savaşmıştır. Hastalığıyla da savaşırken bunu yapmak isteyecektir.

Affedici bir kadındır. İnsanın hata yapacağına inanır. Mühim olan hatanın tekrarlanmamasıdır.

Elimi Bırakma 1. bölüm izle! Dizinin konusu ne? 2. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Elimi Bırakma TRT 1 izle dizinin konusu 2. bölüm fragmanı 1. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.