Elif Sarı gerçekte kimdir? Elif Sarı sahte hesap mı? Tutuklandı mı?

Elif Sarı gerçekte kimdir? Bebeği ile birlikte çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyada yayınladığı iddia edilen Elif Sarı hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi. Peki, Elif Sarı sahte hesap mı ? Elif Sarı tutuklandı mı? İşte detaylar…

Sosyal medyada Elif Sarı adlı kadının bebeği olduğu iddia edilen çocukla birlikte çektirdiği fotoğrafları paylaşması bir anda gündemin ilk sırasında yerini aldı. Ahlaksız fotoğraflar büyük bir tepki alırken Elif Sarı hakkında soruşturma takibi başlatıldığı ifade edildi.

Söz konusu kadın Elif Sarı’nın hesabının adres bölümünde Bartın-Karabük yazmasının ardından Bartın ve Karabük Emniyet Müdürlüğü’nün çalışma başlattığı bilgisi geldi. Sosyal medyada gündem olan hesabın geçmişte değişik isimler ve illerle ilgili hesaplar açtığı da gözlerden kaçmadı.

ELİF SARI TUTUKLANDI MI? ELİF SARI KİMDİR?

Sosyal medyada Elif Sarı isimli kadın, bebeği olduğu iddia edilen çocukla birlikte ahlaksız fotoğraflar çektirerek bunları paylaşması tepkileri de beraberinde getirdi. Sosyal medya kullanıcıları Elif Sarı'nın tutuklanması için İçişleri Bakanlığı’na çağrıda bulunurken "Çok özür dileyerek bu görüntüleri paylaşıyorum fakat bu bebeği biri kurtarsın. Gerçekten ebeveynlerimiz seçme şansımız yok fakat bu bebeğin hiç suçu yok" diye paylaşımda bulundu.

Elif Sarı hakkında soruşturma takibi başlatıldığı kaydedildi.

Elif Sarı adlı sahte hesabı kullanan kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Elif Sarı gerçekte kimdir? Elif Sarı sahte hesap mı? Tutuklandı mı? ile ilgili etiketler Bebek Sosyal Medya elif sarı Elif Sarı kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.