Elif Perinçek kurtarıldı mı? Sağlık durumu nasıl?

İzmir depreminde tam 65 saat sonra Bayraklı’daki Doğanlar Apartmanı enkazından sağ olarak kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek, sosyal medyada gündem oldu. Elif Perinçek kimdir, kurtarıldı mı? Elif Perinçek son sağlık durumu nasıl? İşte Elif Perinçek ile ilgili detaylar…

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bulunan ve depremde yerle bir olan Doğanlar Apartmanı enkazında aralıksız devam eden arama kurtarma çalışmalarından sabah saatlerinde güzel bir haber daha geldi. Enkaz altında 4 kişinin daha olduğu K9 köpekleri tarafından da belirlendi. Peki Elif Perinçek kimdir, kaç yaşında, kurtarıldı mı? Son sağlık durumu nasıl?

Ekipler tarafından aralıksız devam eden çalışmalarda depremden 58 saat sonra ilk önce kardeşlerden biri olan İdil Şirin canlı olarak kurtarıldı. Depremden yaklaşık 58 saat sonra yaralı olarak enkazdan çıkarılan İdil Şirin, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Enkaz altında İdil Şirin'in kardeşi İpek Şirin’den gelen acı haber ise üzdü.

Elif Perinçek kurtarıldı mı? Sağlık durumu nasıl?

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarındaki 6.6 büyüklüğündeki depremde Bayraklı'da yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazında mahsur kalan 3 yaşındaki Elif Perinçek’in tam 65 saat sonra yaralı olarak kurtarılması herkesi sevince boğdu. Küçük Elif'in annesi Seher Dereli Perinçek ile ikiz ablaları 10 yaşındaki Elzem ve Ezel de depremden 23 saat sonra sağ kurtarılmış, ağabeyi 7 yaşındaki Umut'un ise cansız bedenine ulaşılmıştı.

Elif Perinçek kurtarıldı mı? Sağlık durumu nasıl? - Resim : 2

Anne ve ikizlerinin sağ kurtarılması, minik Elif için de umutları yeşertti. Yakınları, enkaz bölgesinde umutlu bekleyişini sürdürürken, ekipler zamana karşı yürüttüğü arama kurtarma çalışmalarında 65 saat sonra küçük Elif'e ulaştı. Binanın kolonuyla evin penceresi arasına sıkıştığı belirlenen Elif Perinçek, kurtarıldı.

Bilinci açık olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Elif Perinçek, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ekiplerin, Doğanlar Apartmanı'nın enkazındaki arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

 

Elif Perinçek kurtarıldı mı? Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler İzmir deprem Bayraklı elif Doğanlar apartmanı Enkaz Elif Perinçek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.