Elif Elmas attı Almanya yıkıldı!

Elif Elmas, Almanya karşısında ülkesi Kuzey Makedonya'ya galibiyeti getiren golü attı. Makedonya, futbol tarihinin en buyuk basarisina imza atti. Kuzey Makedonya, Almanya'da oynanan macta Pandev ve Elif Elmas'ın golleri ile Almanya'yi devirdi. Almanların tek golu İlkay Gündoğan'dan geldi.

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve geçtiğimiz yıllarda İtalya'nın Napoli takımına transfer olan Elif Elmas, Kuzey Makedonya formasıyla Almanya'yı kendi evinde yıktı.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu 3. maçında Almanya sahasında Kuzey Makedonya ile karşılaştı. Konuk ekip 45. dakikada Goran Pandev'in golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla tamamlandı. Almanya 63. dakikada İlkay Gündoğan'ın penaltıdan kaydettiği golle eşitliği yakaladı. Kuzey Makedonya 85. dakikada Eljif Elmas'ın attığı golle sahadan 2-1 galip ayrıldı ve puanını 6'ya çıkardı. Evinde mağlup olan Almanya ise 6 puanda kaldı.

Eljif Elmas, Almanya'yı yıktı! Büyük şok...

Almanya bu sonucun ardından 2001 yılından sonra ilk kez Dünya Kupası Elemeleri karşılaşmasını kaybetti. Almanlar 35 maçtır yenilmiyordu.

 

Elif Elmas attı Almanya yıkıldı! ile ilgili etiketler 2022 FIFA Dünya Kupası Almanya elif elmas Kuzey Makedonya Dünya Kupası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.