Elif Dürüst kimdir? Mesut Özil'in yeni villası nerede?

Mesut Özil’in kayınvalidesi Gülter Gülşe’ye aldığı 12 milyon liralık villanın kime ait olduğu ortaya çıktı. Amine Gülşe’nin isteği doğrultusunda alınan villa ile kayınvalide artık Mesut-Amine Gülşe çiftine daha yakın olacak. Peki, Elif Dürüst kimdir?

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Mesut Özil sonunda büyük bir jest yaparak kayınvalidesi Gülter Gülşe’ye 12 milyon lira değerinde lüks bir villa satın aldı. Kısa sürede bu villanın kime ait olduğu ortaya çıktı. Daha öncede sene başında Elif Dürüst’ün Çamlıca’daki tripleks villasını 10 milyon dolara satın alan Özil, bunlara bir yenisini daha eklemiş oldu.

ELİF DÜRÜST KİMDİR?

İş adamı ve sanayici Ekrem Dürüst ile ev hanımı Gül Dürüst kızları olan Elif Dürüst, 1970 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlkokulu Özel Kalamış İlkokulu’nda ortaokul ve liseyi Notre Dame de Sion‘da tamamlayan Dürüst, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü‘nü bitirdi.

1996 yılında Habitat II projelerinde yer alan Elif Dürüst, 2005 yılında Newport University’de Davranış Bilimleri ve Maltepe Üniversitesi’nde Psikoloji yüksek lisansına başladıktan sonra 2007 yılında İstanbul’da Aralık Derneği‘ni kurdu.

2007 senesinden bu yana günümüze kadar kurucu ve başkan olarak birçok sosyal projede yer alan Elif Dürüst, psikoloji ve davranış bilimleri üzerine yüksek lisans yaptı.

Ayrıca altıncıcadde isimli e-ticaret internet sitesinde kurucu ortaklarından olan Elif Dürüst, boşandığı Mehmet Germiyanlıgil ile olan evliliğinden Yasemin adında bir kızı vardır.

Elif Dürüst kimdir? Mesut Özil'in yeni villası nerede? ile ilgili etiketler Mesut Özil elif dürüst
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.