Elif Bozkurter kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Elif Bozkurter kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Başarılı astrolog Elif Bozkurter astrolojiye dair yorumları ile bütün dikkatleri üzerine çekti. Peki, Elif Bozkurter kimdir, kaç yaşında detaylar haberimizde.

Elif Bozkurter kimdir, kaç yaşında araştırılmaya başlandı. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Elif Bozkurter canlı yayında paylaştığı astrolojik bilgiler ile dikkatleri üzerine çekti.

Elif Bozkurter kimdir? Kaç yaşında?

Elif Bozkurter İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği okumuştur. Üniversiteden mezun oluktan sonra 5 yıldızlı otellerde çalışmaya başladı. Ziyafet Satış Müdürlü olarak profesyonel kariyerini sonlandırdı. 2013 yılında yoga yapmaya başlamış ve spiritüel hayat konularına merak salmıştır.

Elif Bozkurter kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Küçük yaşlardan beri ilgim olan astrolojiye yönelmesinden önce kendini tasavvuf, kişisel olumlamalar, ritüeller ve bilinçaltı gibi konularında kendisini geliştirmiştir.

Oğuzhan Ceyhan’ın daha önceden danışmanlığını almış olan Elif Bozkurter Karma Astroloji Akademisine girmiştir. Aktif olarak astroloji ve kişisel gelişim enerji alanında ki eğitimlerime devam etmektedir.

Aldığı Eğitimler;

Oğuzhan Ceyhan Karma Astroloji Akademisi

Pınar Marşan Vajrayana Kukai

Onur Güven Okült Şifa

Instagram adresi ne?

Ünlü astrolog Elif Bozkurter’in Instagram hesabına Elif Bozkurter (@elifliastroloji) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.  

Elif Bozkurter kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Elif Bozkurter kimdir kaç yaşında nerelidir Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.