Elif Aydın kimdir? Survivor Sercan'ın Sevgilisi Elif Aydın Ne yaptı? Sercan'a büyük Şok!

Elif Aydın kimdir sorusu bir anda sosyal medyada konuşuşmaya başladı. Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım'ın adı Nisa ile aşk dedikodularına karışınca sevgilisi olduğu öğrenilen Elif Aydın'dan Sercan Yıldırım'a büyük şok! Magazin gündemini son dakikalarda meşgul eden Elif Aydın'dan Sercan yıldırım açıklaması geldi! Peki Elif Aydın Sercan Yıldırım'a ne yaptı? Elif Aydın kimdir? Detaylar haberimizde...

Elif Aydın kimdir sorusu Survivor izleyenleri tarafında merakla araştırılıyor. Survivor yarışmacısı Sercan Yıldırım'ın sevgilisi olduğu öğrenilen Elif Aydın, Sercan Yıldırım'a ne yaptı? Survivor'da Nisa ile olan aşkı konuşulan Sercan Yıldırım'ın bu dedikodular sonrası sevgilisi Elif Aydın ne yaptı? İşte detaylar...


ELİF AYDIN KİMDİR?

Elif Aydın hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Sercan ile sevgilisi Elif Aydın'ın, yaklaşık 1.5 yıldır Zekeriyaköy'de lüks bir sitede oturduğu belirtiliyor.


SURVİVOR SERCAN'IN SEVGİLİSİ ELİF AYDIN NE YAPTI?

Sercan Yıldırım’ı, sevgilisi evden kovdu! Sercan’ı 15 Şubat’ta Dominik’e uğurlayan sevgilisi Elif Aydın, Survivor’da Nisa ile çıkan aşk haberlerinden sonra İstanbul’da birlikte yaşadıkları evden Sercan’ın eşyalarını toplayıp, bir kamyonla Bursa’ya ailesinin evine yolladı.

SURVİVOR SERCAN SEVGİLİSİ VAR MI?

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2020' yarışmacılarından Sercan Yıldırım'ın uzun zamandır Elif Aydın ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Survivor'da gönüllüler takımında yer alan Nisa Bölükbaşı ile adı aşk dedikodularına karışan Sercan Yıldırım'ı sevgilisi Elif Aydın terk etti.

 

Elif Aydın kimdir? Survivor Sercan'ın Sevgilisi Elif Aydın Ne yaptı? Sercan'a büyük Şok! ile ilgili etiketler Survivor sercan yıldırım elif aydın kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.