Eli kanlı terör örgütleriyle ilgili tüyler ürperten rapor! Kendilerinin güvenceye almak için çocukları ölüme yolluyorlar...

TSK'nın başarılı operasyonları sonucu teslim olan eli kanlı PKK/KCK/PYD-YPG terör örgütünün genç ve çocuk yapılanmasına dair tüyler ürperten detayalar ortaya çıktı. Küçük yaşta çocukları ailelerinden kaçırarak hiç uğruna ölüme götüren eli kanlı terör örgütlerine dair çarpıcı ifadeler ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan “Dünyada Çocukları Silahlandırma ve İnsan Ticareti” başlıklı raporda yer aldı.

Son yıllarda hız kazanan Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen başarılı operasyonlarla büyük kayıplar veren, liderlik ve militan temini sorunlarına bir de hayatta kalma korkusu eklenen PKK/KCK/PYD-YPG terör örgütünün elebaşları, kendilerini güvenceye almak uğruna kandırdıkları genç ve çocukları ölüme yolluyor.

"ÇOCUKLARI KAÇIRIP KENDİ MENFAATLERİ İÇİN SAVAŞTIRIYOR"

ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan “Dünyada Çocukları Silahlandırma ve İnsan Ticareti” başlıklı raporda, PKK’ya bağlı grupların çocukları kaçırarak silahlandırması ile kendi menfaatleri doğrultusunda savaşa sürmeleri konuları ele alınıyor. Ayrıca bölge kaynaklarının rapor hakkındaki yorumlarına göre raporda; PKK ve YPG özellikle Suriye ve Sincar bölgelerindeki çocukları kaçırarak silahlandırmasına dikkat çekiliyor. Eli kanlı örgütün 2018 yılından bu yana yüzlerce Ezidi çocuğu kaçırarak silahlandırdığı dile getiriliyor.

Eli kanlı terör örgütleriyle ilgili tüyler ürperten rapor! Kendilerinin güvenceye almak için çocukları ölüme yolluyorlar...

 

'SAVAŞÇI' ADI ALTINDAKİ ÇOCUKLARI ALIKOYUYORLAR

Öte yandan, bölgedeki kaynaklarca, örgütün Suriye’nin kuzeyindeki gençlik yapılanması Devrimci Gençlik’e bağlı grupların çalışma ve eylemlerini arttırdığı belirtilerek özellikle ‘savaşçı’ adı altında çocukları alıkoydukları ve Halep’e gelen ailelerden iki çocuğu kaçırdıkları ifade edildi. Ayrıca yine bölge kaynaklarından edinilen bilgilere göre, terör örgütü PKK/KCK/PYD-YPG savaş suçu olmasına rağmen çocukları kaçırarak silahlandırıyor ve kamplarda eğitiyor. Eğitime alınan çocuklar savaştırılıyor ve hiçbir zaman aileleri ile görüşmelerine izin verilmiyor.

Eli kanlı terör örgütleriyle ilgili tüyler ürperten rapor! Kendilerinin güvenceye almak için çocukları ölüme yolluyorlar... ile ilgili etiketler PKK ABD rapor Çocuk Genç terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.