Eli dursa ayağı durmuyor! İrem Derici ayak parmaklarıyla tuttuğu kadehten içki içti!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ve özel hayatına dair açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici, şimdi de plajda ayak parmaklarının arasına sıkıştırdığı kadehten içki içti. Derici paylaşımına, "Eli dursa ayağı durmuyor" notunu ekledi.

Geçtiğimiz aylarda Cem Belevi'nin ihanetiyle sıkça gündeme gelen İrem Derici, yoğun konser maratonundan fırsat bulunca soluğu tatilde aldı. Birkaç gün önce yoğun iş temposundan dolayı hastanelik olan Derici, plajda yaptığı paylaşımla da adından söz ettirdi.

İÇKİSİNİ AYAK PARMAKLARIYLA TUTTUĞU KADEHTEN İÇTİ

8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sık sık paylaşım yapan Derici, beyaz bikinisiyle plajda güneşlenirken ilginç bir içki içme taktiği denedi.

Eli dursa ayağı durmuyor! İrem Derici ayak parmaklarıyla tuttuğu kadehten içki içti!

"ELİ DURSA AYAĞI DURMUYOR"

 Kadehi ayak parmaklarının arasına sıkıştıran şarkıcı, kendini zorlayarak içkiyi içmeyi başardı. O anları Instagram hesabından yayınlayan Derici, "Eli dursa ayağı durmuyor" notunu düştü.

Eli dursa ayağı durmuyor! İrem Derici ayak parmaklarıyla tuttuğu kadehten içki içti! ile ilgili etiketler İrem Derici Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.