Eli bıçaklı kadın sokaktakilere saldırdı! Bir erkeği yerde sürükledi

Aydın'da psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir kadın, elindeki bıçakla iki kişiye saldırdı. Bir kişiyi yere düşüren ve bıçakla tehdit etmeyi sürdüren kadın polis ekiplerinin müdahalesi ile gözaltına alındı.

Söke'de maydana gelen olayda Pınar Y. adlı kadın, saat 16.00 sıralarında Yenikent Mahallesi Önder Okumuş Caddesi üzerinde sokaktan geçmekte olan bir otomobile saldırdı.

Eli bıçaklı kadın sokaktakilere saldırdı! Bir erkeği yerde sürükledi

Otomobile sopa ile zarar veren kadın, aracın sileceğini kırdı. Kadına olay yerinedne geçenler engel olmaya çalıştı ancak daha da sinirlenen kadın, bu kez elindeki bıçakla kendini engellemeye çalışanları hedef aldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Pınar Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

(DHA)

Eli bıçaklı kadın sokaktakilere saldırdı! Bir erkeği yerde sürükledi ile ilgili etiketler Kadın Saldırı erkek bıçak bıçaklı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.