Eleştirilerin hedefindeki futbolcu konuştu: Öpücük değildi, taktik veriyordum

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya ölüm saçan koronavirüs salgınının en çok etkilediği ülkeler arasında yer alan Almanya'da normalleşme süreci olarak Bundesliga maçlarının da yeniden oynanmasına karar verilmişti. Hafta sonunda oynanan mücadelede ise Hertha Berlin'li futbolcuların saha içinde yaşadıkları olay gündeme oturdu. Takım arkadaşını öptüğü eleştirilerini alan Boyota'dan bir açıklama geldi.

Almanya Ligi ekiplerinden Hertha Berlin ile Hoffenheim arasında oynanan maçta ortaya çıkan bazı görüntüler tartışma yarattı.

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLDU

3-0 Hertha Berlin'in üstünlüğüyle sona eren maçta Dedryck Boyata'nın gol sevinci sosyal mesafeyi ihlal ettiği gerekçesiyle eleştirildi.

''TAKTİK VERİYORDUM''

Gelen tepkiler üzerine Instagram'dan açıklama yapan Boyata yanlış anlaşıldığını söyledi.

Futbolcu, "Bu ne bir öpücüktü ne de bir kutlama. Ellerimi yüzüne koyduğum için özür dilerim. Ona belli başlı şeyler hakkında talimatları aktarıyordum.Tabii ki böyle durumlarda kesinlikle dikkatli olmamız lazım. Kutlama tarzımıza mutlaka bakmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Eleştirilerin hedefindeki futbolcu konuştu: Öpücük değildi, taktik veriyordum ile ilgili etiketler Almanya Koronavirüs Korona hertha berlin Dedryck Boyata
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.