Eleştirilere dayanamayan Şükran Ovalı 30 kilo verdi!

Geçtiğimiz yıl anne olan Şükran Ovalı, verdiği kilolarla görenleri şaşkına çevirdi. Fazlalıkları sebebiyle eleştirilen Ovalı, tam 30 kilo verdiğini açıkladı. Güzel oyuncu, gittiği doğum günü partisinde güzelliğiyle göz kamaştırdı.

En son ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Şebnem rolüne hayat veren Şükran Ovalı, aldığı kilolar sebebiyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Önceki gün bir partide görüntülenen Ovalı, 30 kilo verdiğini açıkladı.

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLDU

Anne olduktan sonra 3 ay sonra ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisine konuk oyuncu olarak katılan Şükran Ovalı, sosyal medyadan kilolarıyla ilgili çok sayıda eleştiri almıştı.

Eleştirilere dayanamayan Şükran Ovalı 30 kilo verdi!

"30 KİLO ALMIŞTIM"

O dönem Ovalı doğum kilolarından kurtulamadığını söylemişti. Aradan geçen zaman içerisinde oyuncu, fazlalıklarından kurtuldu. Bir doğum günü partisine katılan Ovalı, “Doğum kilolarından kurtuldum. 30 kilo almıştım” dedi. Ovalı güzelliğiyle partiye damgasını vurdu.

Eleştirilere dayanamayan Şükran Ovalı 30 kilo verdi! ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler Şükran Ovalı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.