Eleştiri oklarının hedefi olan Seda Sayan'a Gülben Ergen sahip çıktı!

Gülben Ergen, zor günlerinde yanında olan ve programına davet eden, şu sıralar zor günler geçiren şarkıcı Seda Sayan hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Şu sıralar Demet Akalın ve Yeşim Salkım'la yaşadığı polemikler nedeniyle zor günler geçiren ve geçtiğimiz gün 'Sabahlara kadar ağladım' diyerek Akalın'dan özür dilese de karşılık bulamayan Seda Sayan'a yakın dostu Gülben Ergen sahip çıktı.

Kısa bir süre önce Seda Sayan’ın programına katılan ve kendisine yapılan suçlamalar hakkında konuşan Gülben Ergen magazin gündemini adeta yeniden belirlemişti.

Tartışmanın tarafları ve onların takipçileri Seda Sayan’a yüklenmiş ve Gülben Ergen’i haksız bir şekilde savunduğunu tarafsızlığını yitirdiğini iddia etmişlerdi. Konuyla ilgili bir süre sessizliğini koruyan Gülben Ergen sonunda sosyal medya hesabından Seda Sayan’a teşekkür satırları barındıran bir metin paylaştı.

"ELENENLER ELENİR, KALANLAR YOLA DEVAM..."

İşte Gülben Ergen’in Seda Sayan için yazdıkları:

“İnsanın Seda Sayan gibi yürekli bir dostu olsun! Bu kadar kolay olamaz onu incitmek, işini ona yeniden öğretmek ve yargılamak! O kimseyi yargılamaz, sorgulamaz. Misafir kıymeti bilir ve sadece ağırlar… Beni değil, herkesi! Formatı eğlence, şarkılar, gülümsemek üzerine kuruludur. Dostluğunda da yoktur yargılamak! Yara sarar o, yaslan bana, gel omzumda ağla der. Başkalarının özel hayatını masaya yatırıp can yakarak kariyer peşinde koşmaz. Çınardır Seda Sayan kaybetmemek gereken yiğit ve dost bir kadındır. Şahane bir yayın yaptık birlikte! O istesin nicelerini yaparız yine! Yıllardır olduğu gibi… Dostluk, düşmanın alışık olmadığı ve sevmediği bir minnet ve vefa gerektirir. Ben Seda'ya Seda bana 20 yıldır hep dost olduk, öyle kalacağız. Elenenler elenir, kalanlar yola devam

Eleştiri oklarının hedefi olan Seda Sayan'a Gülben Ergen sahip çıktı! ile ilgili etiketler Demet Akalın Yeşim Salkım Gülben Ergen Seda Sayan seda sayanla barıştı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.