Elenen isim herkesi şok etti! Dün akşam Survivor'da kim elendi?

Dün akşam Survivor'da kim elendi sorusu yanıtını buldu. Ünlüler takımından 3 isim eleme potasındaydı. Sabriye, Furkan ve İlhan üçlüsünden elenen isim kim oldu? Dün akşam Survivor 2017'de neler yaşandı? İşte elenen isim ve Survivor son bölümde yaşananlar...

2017 Survivor'da kim elendi? 30 Mayıs akşamı Survivor'dan elenen isim belli oldu. İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımından Sabriye, Furkan ve İlhan eleme potasındaydı. Bu üç isimden en az SMS alan elendi. En düşük oy oranı ile Survivor 2017'de elenen isim Furkan oldu. Furkan'ın elenmesi Survivor'da duygusal anlar yaşattı. İşte Furkan Kızılay kimdir sorusunun yanıtı ve Survivor'da yaşananlar...

TV izleyicileri dün gece Survivor'a kilitlendi. Survivor 2017’de geçen hafta son defa yapılan sms oylaması sonuçlarına göre bu haftaki elenen isim Furkan Kızılay oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında, konseyde Sabriye’nin adı yazılmış, dokunulmazlık sembolü sahibi olan Adem ise Furkan’ın ismini söylemişti. Peki Furkan Kızılay kimdir? ve Survivor'da 30 Mayıs akşamı yaşananlar...

Salı akşamı yayınlanan bölümde ikinci dokunulmazlık oyununu nefesleri kesti. 1-1’lik eşitlik sonucunda final oyununda gülen taraf gönüllüler takımı oldu.

Ünlüler bu hafta ikinci defa ada konseyinde eleme için isim yazdı. Sema ve Adem’in dokunulmaz, Furkan Kızılay ve Sabriye’nin de aday olmasından dolayı ismi yazılabilecek sadece Serhat Akın ve İlhan Mansız kaldı.
Ünlüler takımından İlhan Mansız takım arkadaşlarından kendi ismini yazmalarını istedi. Yapılan oylamada kendi isteği üzerine adı yazılan İlhan Mansız 3. eleme adayı oldu.

ELENEN İSİM BÜYÜK OYLAMA SONUCUYLA BELLİ OLDU

Survivor Ünlüler takımında elemeye kalan İlhan Mansız, Sabriye ve Furkan arasından elenen isim, geçen hafta yapılan toplu sms oylaması sonuçlarına göre belirlendi. Elemeye kalan 3 isim arasından en az oyu alan Furkan Kızılay elenen isim oldu. Furkan elendikten sonra konuşurken gözyaşlarını tutamadı.

ELENEN FURKAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Elendikten sonra konuşma yapan Furkan, ‘Ben burada çok şey kazandım. İyiki bu yaşımda gelmişim. Kıbrıs’a gitmek istiyordum ama halkımız böyle takdir etmiş. Demekki İlhan Abi ve Sabriye buraya daha çok yakışıyormuş. Sesimi titreten Sema ablam, Serhat abim oldu. Serhat abime olan kalbimdeki sevgim bambaşka. Abi kardeşlik oldu bizimki. O benim canı gönülden abim. Sema ablam da ablam oldu annem oldu buraya gelince. İlhan Abim de babam gibi oldu burada. Kıbrıs’ta onlarla kucaklaşacağım şampiyon da bu 3 isimden çıkacak. Onlara çok güveniyorum. Dönünce hayallerim var onları gerçekleştireceğim. Bembeyaz bir sayfa açılıyor benim için farkındayım” dedi.

furkan_kAzAlay_kimdir

FURKAN KIZILAY KİMDİR?

30 Kasım 1990'da İstanbul'da dünyaya gelen Furkan Kızılay, Türk dizi film oyuncusu ve şarkıcıdır. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümünü çıkarmıştır. 2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmıştır.

Furkan Kızılay'ın rol aldığı dizi ve filmler:

Çocuklar Duymasın (2002-2005), Emret Komutanım Şah Mat (2007), Çocuklar Duymasın (2010-2012-2013)

Furkan Kızılay'ın çıkardığı albümler:

Aşksın Sen (2009), Her şey Senle (2010), Karamel Kokun (2011), Ecem (2014), Vura Vura (2014)

Elenen isim herkesi şok etti! Dün akşam Survivor'da kim elendi? ile ilgili etiketler Survivor 30 Mayıs elenen isim furkan furkan kızılay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.