Elektrik kesintileri minimum düzeye indi!

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş İl Müdürü Eşref Şentürk, 'Tüketici memnuniyeti odaklı çalışmalarımızı hizmet bölgemiz genelinde aralıksız olarak sürdürmekteyiz' diyerek özveriyle yürüttükleri çalışmaları anlattı.

Önceki dönemlerde elektrik kesintilerinden muzdarip durumda olan vatandaşların imdadına VEDAŞ yetişti.

VEDAŞ ekiplerinin yoğun mesaisi ve yatırım çalışmaları sonucunda bölgede elektrik sorunu kalmadı.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan VEDAŞ İl Müdürü Eşref Şentürk, "VEDAŞ olarak ilke edinmiş olduğumuz tüketici memnuniyeti odaklı çalışmalarımızı hizmet bölgemiz genelinde aralıksız olarak sürdürmekteyiz diyerek" şu açıklamayı yaptı;

“2017 yılında İlimizde birçok noktada yatırım çalışmalarımızı hayata geçirdik. Merkezde ve köylerimizde yaptığımız çalışmalar sonucunda şebekemizi gençleştirerek enerji kalitemizi ve sürekliliğimizi artırdık. Bostankent Köy Grubunda bulunan 20 köy ve mezraya enerji veren 40 yıllık eski hattın yerine 30 kilometrelik yeni enerji nakil hattı inşa ettik. Yaklaşık 70 kilometrelik alanda direk deplaseleri yaptık. Ekiplerimiz bu çalışmaları en kısa sürede bitirebilmek için tüm imkan ve kapasiteleri doğrultusunda çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürdü. Yapılan hizmetlerin ve harcanan yoğun emeğin değerli muhtarlarımızca da takdir edilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. 2018 yılı içinde de yatırım, bakım ve onarım programlarımız doğrultusunda çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Çalışmalarımızda bizleri destekleyen tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim.”

Elektrik kesintileri minimum düzeye indi! ile ilgili etiketler VEDAŞ eşref şentürk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.