Elektrik Faturası 82 TL Gelenler Dikkat! Yeni Duyuru Yapıldı! Faturanızı Kontrol Edin

Elektriğe yapılan son zamlarla birlikte, milyonlarca elektrik tüketicisi elektrik faturalarındaki artıştan şikayetçi. Elektrik faturası ödemesinde zorluk yaşayan elektrik tüketicileri için sevindirici haber Enerjicell’den geldi.

Elektriğe yapılan son zamlarla birlikte, milyonlarca elektrik tüketicisi elektrik faturalarındaki artıştan şikayetçi. Elektrik faturası ödemesinde zorluk yaşayan elektrik tüketicileri için sevindirici haber Enerjicell’den geldi.

82’TL’den Yüksek Fatura Ödeyenler İçin Yeni Tarife 

Enerjicell yaptığı duyuruda, elektrik faturasına 82 TL ve üzeri ödeyen tüketiciler için %5 indirim uygulayacakları yeni indirimli tarifesini duyurdu.

82 TL ve üzeri elektrik faturası ödeyen tüm tüketiciler indirimli tarifeden yararlanabilecek. Bilindiği üzere, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK)’nın yayınladığı limitten yüksek elektrik tüketimi olan gerçek veya tüzel kişiler, serbest tüketici olarak adlandırılmakta ve enerji aboneliğini talep ettiği enerji dağıtım şirketine geçirme hakkına sahip olmaktadırlar. Bu kapsamda, Enerjicell 24 ay taahhütlü indirimli tarifesine geçecek aboneler için, aylık 82 TL’nin üzerinde faturalar için, tüketim bedeli üzerinden %5 indirim uygulayacağını duyurdu.

Elektrik Tarifesi Detayları

Bu tarifeye geçmek isteyen aboneler için yıllık 24.000 kWH tüketim yapma şartı veya aylık 82 TL ve üzeri fatura miktarı ödüyor olma şartı beklenmekte.

Yıllık 24.000 kWH elektrik tüketimi EPDK’nın yayınladığı limit olmakla birlikte, belirtilen tüketim miktarı üzerinde elektrik tüketen tüketiciler EPDK tarafından Serbest Tüketici olarak değerlendirilmektedirler. Serbest tüketici olan tüzel veya gerçek kişiler, aboneliklerini farklı enerji sağlayıcılarına taşıma hakkına sahiptir.

Paket çerçevesinde Enerjicell’de 24 ay kalma şartı istenmektedir. İndirim uygulanacak, 82 TL’den yüksek faturalar için kullanım süresi boyunca indirim yapılmaktadır. 24 ay taahhüt sözü verildiğinde, 24 aylık faturalar için aylık kullanım bedeli üzerinden %5 indirim uygulanacaktır. Enerjicell yayınladığı paketle ilgili detayları değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.

Enerjicell, 82 TL üzeri faturalar için %5 indirimli 24 ay taahhütlü paketine ek olarak, 24.000 kWH üzeri tüketim yapan, serbest tüketiciler için 24 ay taahhütlü sabit fiyat paketi de sunmaktadır.

Elektrik Faturası 82 TL Gelenler Dikkat! Yeni Duyuru Yapıldı! Faturanızı Kontrol Edin ile ilgili etiketler fatura
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.