Elektrik faturalarında yeni dönem başlıyor! Faturalarda TRT payı ve Enerji fonu kaldırıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Kasım Kabine Toplantısı kararlarını açıkladı. Alınan karara göre elektrik faturalarında yer alan TRT payı ve enerji fonu kaldırıldı. Vatandaşın cebine yansıyacak olan bu flaş kararla birlikte elektrik faturalarının düşmesi bekleniyor.

Elektrik faturalarında devrim gibi bir karar alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı kararlarını açıklaması ile birlikte yeni dönemde elektrik faturalarında alınan TRT payı ve enerji fonu ücretleri kaldırıldı.

ELEKTRİK FATURALARINDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR!

Erdoğan'ın açıklamasıyla birlikte vatandaşlar "Elektrik faturalarında TRT payı kaldırıldı mı" sorusuna internette yanıt aramaya başladı. Türkiye Radyo ve Televziyon Kurumu'nun giderlerini karşılamak için faturalarda yer alan TRT payının bundan böyle kaldırılması kabine kararları içerisinde yer aldı. 

Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

"Önümüzdeki dönemde elektrik faturalarındaki, TRT payı ile Enerji Fonu Kesintilerini de kaldırma kararı aldık. Vatandaşlarımızı mağdur etmeyecek bir yaklaşımla küresel enerji payındaki krizi önleyeceğiz." 

 

Elektrik faturalarında yeni dönem başlıyor! Faturalarda TRT payı ve Enerji fonu kaldırıldı! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Elektrik faturaları trt payı enerji fonu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.