Elektrik faturalarına yeni düzenleme ve indirim geliyor! Ankara'daki kritik zirve başladı!

'Elektrik faturalarına yeni düzenleme ve indirim' konusunun masaya yatırılacağı kritik zirve başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 21 elektrik dağıtım şirketinin sahipleri ve üst yönetimleriyle görüşüyor.

Elektrik faturalarına yeni düzenleme beklentisi kamuoyunda artarken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bakanlıkta 21 elektrik dağıtım şirketinin sahipleri ve üst yönetimlerini toplandı.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın elektrik faturalarında yeni düzenlemeye gidileceğini açıklamasının ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçmişti.

"GELEN TALEPLERİN HEPSİNİ DEĞERLENDİRİYORUZ"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, çeşitli sosyal kesimlerden indirimli elektrik tarifesinden yararlanmaya dönük taleplerin olduğunu ifade ederek "Hem Bakanlığımız hem de Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu bu talepleri değerlendiriyor. Henüz net bir şey ortaya çıkmadı, çıkınca kamuoyuyla paylaşacağız. Esnaflarımız, küçük işletmeler ve birtakım STK'lerden gelen talepler var. Hepsini değerlendiriyoruz." diye konuşmuştu.

 

 

Elektrik faturalarına yeni düzenleme ve indirim geliyor! Ankara'daki kritik zirve başladı! ile ilgili etiketler Elektrik fatura Ankara zirve
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.