Elden Ring’de gizli bir mekan keşfedildi! Oyuna ek paket ile Arena Modu gelebilir

Elden Ring oyuncularından bir tanesi oyun sırasında gizli bir Kolezyum keşfetti. Keşfedilen bu yeni mekana sadece PC üzerinden kamera haraketiyle girilebiliyor. Daha önceki Souls oyunlarına, oyun çıktıktan sonra ek paketler gelmişti. Kolezyumun daha önceki Souls oyunlarına gelen benzer PvP DLC’lerinin oyun dizaynına çok benzediği için akıllara 'Elden Ring’e PvP DLC’si gelebilir mi?' sorusunu getirdi.

Çıkışından itibaren sevilerek oynanılan Elden Ring, gündemdeki yerini koruyor. Oyuncularından biri Elden Ring haritasının en uç noktasına giderek kamera haraketliyle girilmeyen bir mekâna girdi. Girilen bu mekanda  büyük bir arena var. Oyuna ek paket olarak PvP dövüş arenası ya da boss gelebileceği konuşuluyor.

Bulunan bu Kolezyumun önünde duran savaşçı ile etkileşime geçtiğimizde şunları söylüyor; ’’Tüm istediğim sonuna kadar bir savaşçı gibi savaşmaktı. Peki ya neden? Ey lütfun rehberi,neden bu kapı açılmıyor?’’. 

OYUNCUNUN ARENA BÖLGESİNİ KEŞFETTİĞİ VİDEOYU BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

FromSoftware tarafından henüz bir DLC duyurusu açıklanmadı fakat takipçilerinin beklentisi gelecek aylarda yeni DLC’lerin geleceği yönünde. Daha önce Dark Souls 3’ün ilk DLC’si oyun çıkışından 6 ay sonra ek içerik ve PvP arena olarak gelmişti. Bu yüzden Elden Ring’e gelmesi beklenen modlar için benzer tarih öngörüsünde bulunabilir. 

Elden Ring’de gizli bir mekan keşfedildi! Oyuna ek paket ile Arena Modu gelebilir ile ilgili etiketler Elden Ring FromSoftware dlc arena kolezyum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.