Elçiyi Öldür filminin konusu nedir? Elçiyi Öldür oyuncuları kimlerdir?

9 Şubat Salı günü Kanal D yayın akışında yer alan Elçiyi Öldür filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Gerilim türündeki film Elçiyi Öldür hangi kanalda, Elçiyi Öldür oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

9 Şubat Salı günü Kanal D yayın akışında yer alan Elçiyi Öldür adlı gerilim filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Elçiyi Öldür 2014 yılında vizyona girerek gişede başarı elde etmiştir. Elçiyi Öldür adlı gerilim filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Elçiyi Öldür filminin konusu nedir, Elçiyi Öldür oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Elçiyi Öldür filminin konusu ne?

Olay yaşandığı dönemde aynı zamanda ABD medyasında ve politikasında oldukça gündemde kalması ile çok konuşulmuştur. Gary Webb (Renner), Reagen döneminde gazetecilik yapmaktadır.

Elçiyi Öldür filminin konusu nedir? Elçiyi Öldür oyuncuları kimlerdir?

Amerikan hükümetinin milyonlarca dolarlık uyuşturucu ticaretinin içinde olduğunu ortaya çıkaran gazetecini gerçekleri ortaya çıkarma çabası hem kendini hem de ailesini büyük bir riske atmak üzeredir.

Elçiyi Öldür filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Michael Cuesta

Oyuncular: Jeremy Renner, Rosemarie DeWitt, Mary Elizabeth Winstead

Tür: Gerilim, Aksiyon

Yapım Yılı: 10 Ekim 2014

Elçiyi Öldür filminin konusu nedir? Elçiyi Öldür oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler elçiyi öldür filminin konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.