Elçin Sangu'nun yeni imajı olay oldu! Yıllardır kızıl olan saç rengini değiştirdi

Oynadığı Kiralık Aşk adlı dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan 36 yaşındaki başarılı oyuncu Elçin Sangu, çok uzun zamandır kızıl olan saçlarını sarıya boyatarak imaj değişikliğine gitti. Sangu'nun yeni hali meslektaşı Sinem Kobal'a benzetildi.

Kızıl saçları ve güzelliğiyle adından söz ettiren oyuncu Elçin Sangu, imaj değiştirerek sarışın oldu. Saçlarının rengini değiştiren Sangu'nun son halini gören sosyal medya kullanıcıları, oyuncuyu meslektaşı Sinem Kobal'a benzetti.

 Elçin Sangu'nun yeni imajı olay oldu! Yıllardır kızıl olan saç rengini değiştirdi

‘Kiralık Aşk’ dizisiyle kariyerinde zirveye yükselen Elçin Sangu, yıllardır kızıl renkte kullandığı saçlarını sarıya boyattı. Yeni imajıyla kısa sürede sosyal medyada gündem olan Sangu için "Resmen Sinem Kobal'ın kopyası olmuş," "Elçin zaten çok güzel niye Sinem'e benzemeye çalışmış ki"  "Sinem ile Elçin'in saçlarıyla estetikleri aynı olmuş" yorumları yapıldı.


YENİ İMAJI HAYRANLARINI İKİYE BÖLDÜ

Öte yandan Elçin Sangu'nun yeni imajı sevenlerini de ikiye böldü. Bir kısım Sangu'nun yeni imajını çok beğenirken bir kısım da eski haline geri dönmesi gerektiğini söyledi.

 

 

Elçin Sangu'nun yeni imajı olay oldu! Yıllardır kızıl olan saç rengini değiştirdi ile ilgili etiketler Elçin Sangu Sinem Kobal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.