Elçin Sangu 'vefasızlık'tan yargılanıyor!

Menajer Başay Okay’ın, oyuncu Elçin Sangu’yu ‘vefasızlıkla’ suçlayıp 100 bin dolar tazminat istediği ‘haksız fesih’ davası görüldü.

Milliyet'te yer alan habere göre İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde önceki gün görülen davanın duruşmasına Elçin Sangu’nun tanıkları dinlendi. Oyuncunun 6 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Yunus Özdiken, "Elçin’in imzaladığı sözleşme çok ağırdı. Son zamanlarda Başay Hanım, Elçin’e ‘Ben sana yetemiyorum, ayrılalım’ dedi. Para konusu çözülemedi ki mahkemeye gittiler" ifadelerini kullandı.

100 BİN TL İSTEDİ

Sangu’nun ‘Kiralık Aşk’taki partneri Kerem Fırtına “Başay Hanım fanlarla sorun yaşıyordu. Fanlarla oyuncu ve menajerin sürtüşmeye girmemesi gerekiyor. Bu ilişki bu şekilde bitti" derken Tanık Hande Yılmaz ise "Patronumuz Kerem Bey, Elçin Hanım’a menajerin seni iyi yönetmiyor diye uyardı. Bir daha bizim şirketten Elçin Hanım’a proje gitmedi" dedi. Emre Kural ise "Başay Hanım, Elçin’den ayrılmak için 100 bin liralık bir rakamdan bahsetti” diye iddia etti.

Elçin Sangu 'vefasızlık'tan yargılanıyor! ile ilgili etiketler Elçin Sangu menajer Kiralık Aşk tanık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.