Elçin Sangu ile Yasak Elma Flörtü! Kiralık Aşk'ın Defne'si Geliyor! Medyapım Transferi Saklamadı

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma’dan yeni sezon öncesinde Kiralık Aşk dizisinden bomba bir transfer gerçekleştiği iddia edildi.Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Defne karakteriyle kariyerinde zirve yapan güzel oyuncu hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Defne karakteriyle ün yapan ve hayran kitlesini arttıran Elçin Sangu’nun geçtiğimiz günler içerisinde Levent’te bulunan Medyapım binasından çıkış yaparken görüntülenmesi kafaların karışmasına neden oldu.

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma ve Sadakatsiz dizilerinin yapım şirketi olan Medyapım’ın şu aralar Mistresses ve Yalancı ve Mumları adlı dizileri ile de adından söz ettirmesi bekleniyor.

Elçin Sangu ile Yasak Elma Flörtü! Kiralık Aşk'ın Defne'si Geliyor! Medyapım Transferi Saklamadı

Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy ile bir araya gelen Sangu’nun yeni bir projede oynamasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Binanın çıkışında kendisine yöneltilen soruları kısaca yanıtlayan Sangu, “Daha yeni konuştuk. Henüz bir karara varmadık” demesi yeni bir dizi için bir müjde olarak lanse edildi.

Elçin Sangu ile Yasak Elma Flörtü! Kiralık Aşk'ın Defne'si Geliyor! Medyapım Transferi Saklamadı - Resim : 2

Eski menajerlerinden Başar Okay ile de davalık olan Elçin Sangu yaklaşık 6 senedir bu konu ile de uğraştığını söylemeden geri kalmadı. Güzel oyuncu, kendinden emin olduğunu dile getirerek ne yaptığını bildiğini iletti. Sangu, bu sene tatil yapmanın kendisi için çok zor olduğunu söyleyerek yeni dizi projesi için çalışmalara hız vereceğini dile getirdi.

Elçin Sangu ile Yasak Elma Flörtü! Kiralık Aşk'ın Defne'si Geliyor! Medyapım Transferi Saklamadı - Resim : 3

Kulislerden gelen son bilgilere göre; sezon finali yapan ve birçok oyuncunun veda ettiği yapımlar arasında yer alan Yasak Elma’da Elçin Sangu’nun başrollerde oynayacağı iddia edilirken hangi karaktere hayat vereceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Elçin Sangu ile Yasak Elma Flörtü! Kiralık Aşk'ın Defne'si Geliyor! Medyapım Transferi Saklamadı ile ilgili etiketler Elçin Sangu Yasak Elma Medyapım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.