Deprem anı araç içi kameraya yansıdı! Binalar aynı anda yıkıldı

Kahramanmaraş'ta dün yaşanan iki büyük depremin ardından yüzlerce can ve mal kaybı meydana geldi. Depremden sonra enkaz görüntüleri ve acı dolu fotoğraflar ortaya çıktı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ikinci büyük depremin görüntüleri Elbistan'da bir araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde üç binanın aynı anda yıkıldığı görüldü.

Kahramanmaraş'ta dün saat 04.17'de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremle birçok can ve mal kaybı oldu. 10 ili etkileyen depremden tam 9 saat sonra ise ikinci büyük deprem yine Kahramanmaraş'ta Gözpınar'da meydana geldi. İlk depremin büyüklüğü 7.7, ikinci depremin büyüklüğü ise 7.6'ydı.

ARAÇ KAMERASI AYNI ANDA YIKILAN BİNALARI GÖRÜNTÜLEDİ

Depremin büyüklüğünü gözler önüne seren yeni görüntüler ortaya çıktı. Bu görüntülerden biri de Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde bir araç içi kamerasına yansıdı. İkinci depremde binaların yıkılma anları saniye saniye araç kamerasına yansıdı.  Görüntülerde üç binanın aynı anda yıkıldığı görüldü.

Deprem anı araç içi kameraya yansıdı! Binalar aynı anda yıkıldı ile ilgili etiketler deprem Elbistan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.